31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

İşkur 1 milyon kişiye iş sahibi yapacak

İŞKUR 5 YIL İÇEİRİSİNDE 1 MİLYON KİŞİYE İŞ SAHİBİ YAPACAK

İŞKUR Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Kemal Biçerli, yeni uygulamaya konan proje sayesinde 5 yılda 1 milyon kişiye iş sahibi yapmayı hedeflediklerini belirtti.

İŞKUR Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Kemal Biçerli ve İŞKUR Aydın Şube Müdürü Zafer Alıcı, AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette AYTO Genel Sekreteri Alaattin Arslan’da hazır bulundu.

İki ay önce İŞKUR Genel Müdürlüğü’ne yeni atandığını belirten İŞKUR Genel Müdürü Mustafa Kemal Biçerli bu kapsamda şube müdürleri ile tanışmak üzere ve önümüzdeki günlerde başlayacak olan projeleri aktarmak üzere Aydın’da bulunduğunu açıkladı.

Aydın’da Ticaret Odası’nın İŞKUR ile yürüttüğü istihdama yönelik projelerden çok memnun olduklarını dile getiren Biçerli, “Ülkemizin en büyük problemi olan işsizliği çözebilmek için ne yaparsak istihdamı artırabiliriz, ne yaparsak işsizliği azaltabiliriz diye çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şimdi yeni uygulamaya koyduğumuz projemiz ile 5 yıl içerisinde 1 milyon kişiyi iş sahibi yapmayı hedefliyoruz. Bu projeden hem işverenin hem de işçinin fayda sağlayacağını umuyorum” dedi.

AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu ise kendilerinin İŞKUR İl Müdürlüğü ile ortak yürüttükleri projeler hakkında bilgiler verdi. Önümüzdeki günlerde değişik çalışmalar yapacaklarını kaydeden Dokuzlu, kısa süre sonra İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile Girişimcilik eğitimi vereceklerini sözlerine ekledi.

İŞKUR 5 YIL İÇEİRİSİNDE 1 MİLYON KİŞİYE İŞ SAHİBİ YAPACAK
İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2010 Pazartesi 10:44:02
Güncelleme :28 Haziran 2010 Pazartesi 17:59:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?