31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

İşte Efeler'in yeni hocası

AYDINSPOR YENİ HOCASINI BULDU

Aydın Amatör Süper Liginde 3. Lig terfi maçlarını hedefleyen Aydınspor teknik direktör sorununu çözdü. Sezon başında Aydınspor’u çalıştıran Cüneyt Toygün ile yeniden anlaşıldığı açıklandı.

Yaşar Var ile Yıldızfener maçından sonra yollarını ayıran Aydınspor sezon başında takımı çalıştıran Cüneyt Toygün ile yeniden anlaştı. Teknik heyeti sağlama almak isteyen Ufuk Gezeroğlu Toygün’ün yardımcılığı için Aydın Belediyespor ile yollarını ayıran Aydınspor’un eski milli futbolcusu Hayrettin Tabak ile görüşeceklerini söyledi.

Diğer yandan Aydınspor’u 1. Lige çıkaran takımın kaptanlığını yapan Efelerin efsane ismi Mehmet Anbarlı da takımda genel koordinatörlüğe getirildi. Mehmet Anbarlı teknik ekiple birlikte Aydınspor’un oynayacağı maçlarda kulübede yer alacak.

MÜMİN KAMACI’DAN JEST

Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı Aydınspor’a sürpriz yaptı. Didim Belediyespor ile Süper Lig’de 3. Lig şansını zorlayan Aydınspor’a kamp sözü veren Kamacı ,”Aydınspor, Aydın ilinin Buharkent’ten Didim’e kadar büyük bir markası. Bugün içinde bulunduğu durum her Aydınlı gibi beni de üzüyor. Aydınspor’a destek olmak zorundayız. Her Aydınlı bunu kendine görev edinmeli. Aydınspor’un ikinci yarı oynayacağı Çine Madran maçından önce Didim’de kampa davet ettik. Ufuk Gezeroğlu ile da bunu memnuniyetle karşıladı. Bugün ilçemizin takımı sahada rakip olabilir ama Aydınspor bizim dostumuz” diye konuştu.

AYDINSPOR YENİ HOCASINI BULDU
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 10:56:00
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 15:51:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bülent aydoğdu IP: 88.243.161.xxx Tarih : 19.01.2010 18:34:29

Sayın MÜMİN KAMACI Beyfendi bu düşüncenizden dolayı sizleri çok teşekkür ederim keşke herkes sizin gibi düşünseydi AYDIN SPOR bu durumalara gelmezdi.saygılırımla.KÖŞK' LÜ