20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

İstifayı nasıl yorumladılar?

CHP AYDIN İL ÖRGÜTÜ ‘İSTİFAYI’ MASAYA YATIRDI

Cumhuriyet Halk Patisi (CHP) Aydın İl Örgütü Deniz Baykal’ın istifasını masaya yatırdı. Yapılan toplantıda bugünden sonra nasıl bir yol izleyeceklerini ve kurultayda nasıl bir tutum içerisinde olacaklarını belirleyeceklerini kaydeden CHP Aydın İl Başkanı Tunç Aytur, Baykal’ın istifasını ‘Onurlu bir davranış’ olarak yorumladı.

CHP Aydın il örgütü Karya Restoran’da düzenlenen istişare toplantısına CHP’li belediye başkanları, CHP İlçe Başkanları, CHP’li il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri ve parti il yönetimi katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Aydın İl Başkanı Tunç Aytur, yapılanların bir komplo olduğunu ileri sürdü. Yaşananlar karşısında Deniz Baykal’ın davranışının onurlu bir hareket olduğunu kaydeden Aytur, “Sayın Deniz Baykal kendisinden bekleneni yaptı. Biz bu gün; bundan sonra ne yaparız, ve ne yapmamız gerektiği konusunda arkadaşlarımızın görüşlerini öğrenmek için toplandık. Biz halkın ne düşündüğüne önem veren bir partiyiz. Yaklaşan kurultayda Aydın delegelerinin nasıl hareket edeceğini ve nasıl bir yol izlememiz gerektiğin belirlemek için toplandık. Arkadaşlarımız kendi ilçelerinde ağırlık kazanan görüşleri bizlere iletecekler. Bu konuda vatandaşlardan çok sayıda telefon alıyoruz. Biz her kesin görüşünü öğrenmek için böyle bir toplantı düzenledik” şeklinde konuştu.

Toplantı açılış konuşmasının ardından basına kapatılırken, toplantıda alınacak kararların belirlenecek bir tarihte kamuoyuna açıklanacağı bildirildi.

CHP AYDIN İL ÖRGÜTÜ ‘İSTİFAYI’ MASAYA YATIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2010 Salı 16:07:02
Güncelleme :11 Mayıs 2010 Salı 23:43:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?