31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Kadın girişimcilerden valiye ziyaret

AYDIN VE MANİSALI KADIN GİRİŞİMCİLERDEN VALİ COŞ’A ZİYARET

Aydın Ticaret Borsası ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş’u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemen Karanfilci, “Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu olarak iki yıldır Manisa’da görevlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Ege’de bugün bir ilki gerçekleştirmek için önce Aydın İli’ni seçtik. Bundan sonraki çalışmalarımızda neler yapabiliriz aldığımız sorumluluklarda nasıl bir çalışma izlemeliyiz, paylaşımcı olmak düşüncesiyle ilinizi ziyaret etmeyi uygun bulduk. Kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

“Sizleri ilimizde ve valiliğimizde görmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum” diyen Vali Coş da, “Her konuda işbirliği yapılırsa özellikle kadın girişimcilerin önünün açılması, yaptıkları çalışmaların başarılı olması için birlikte çalışmak, bilgileri ve becerileri paylaşmanın öneminin büyük olduğuna inanıyorum. Bunun için kadın girişimcilerin İlimizdeki kadın girişimcilerle ilişkiye geçmesi beni çok sevindirmiştir” dedi.

“Yatırım işinin kadını erkeği olmaz, yatırım önemlidir” diyen Vali Coş, şunları söyledi: “Büyük Önder Atatürk bir söyleminde kadın yoksun olamaz kadın bizatihi bir varlıktır, bu itibarla kadınlarımızın bilgilerine becerilerine tecrübelerinin üretime dönüşmesi fevkalade önemlidir. Biz burada kadın girişimcileri her alanda desteklemek zorundayız. Bu ziyaretlerin çok yakın gelecekte gözle görülür gelişmelere yol açacağına inanıyorum”

AYDIN VE MANİSALI KADIN GİRİŞİMCİLERDEN VALİ COŞ’A ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2010 Pazartesi 10:06:04
Güncelleme :26 Nisan 2010 Pazartesi 11:33:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?