30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Kadın kurye yakalandı

Aydın polisinin yaklaşık 6 aydır devam eden operasyonu sonucu Ağustos ayında yakalanarak tutuklanan uyuşturucu taciri iki kişinin görevini devralan biri bayan iki kişi daha yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 22 yaşındaki G.B. isimli bayanın İstanbul'da uyuşturucu tacirliğinden arandığı ortaya çıktı.

Yaklaşık 6 ay önce bir uyuşturucu şebekesini takibe alan Aydın polisi, değişik illerden getirdikleri uyarıcı ve uyuşturucu maddeleri şehrin çeşitli bölgelerinde toptan pazarlayan bir şebekeye yönelik Ağustos ayında operasyon yapmış ve yapılan operasyon sonucu da 55 yaşındaki A.A. ile 27 yaşındaki M.I. tutuklanmıştı. Operasyonda da 2 bin 16 adet uyarıcı hap ele geçirilmişti.

Teknik takip ile devam eden operasyon kapsamında tutuklanan şahısların görevlerini biri bayan iki kişi devralarak yürütmeye başladı. Gece Hasanefendi Mahallesi 1908 sokak 8/1’deki Bodrum kata baskın düzenleyen polis, tutuklanan şahısların görevlerini devralarak toptan uyuşturucu tacirliği yapan G.B. isimli bayan ile 27 yaşındaki E.A.’yı gözaltına aldı.

BAYAN ŞÜPHELİ İSTANBUL’DA ARANIYORDU

Gözaltına alınan şahısların yapılan sorgulamasında G.B. isimli bayanın yine uyuşturucu ve uyarıcı madde kaçakçılığı ve pazarlaması suçlarından İstanbul ilinde arandığı tespit edildi. Yapılan araştırmalarda bayanın İstanbul’daki görevinden sonra Aydın’da çalışmaya başladığı ve İstanbul ve değişik illerden toptan getirdiği uyuşturucu ve uyarıcı maddeleri yine Aydın’da toptan pazarladığı iddia edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2011 Çarşamba 15:20:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?