30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Karatay dikkatleri 'göz'e çekti

Bir gözlük firması tarafından düzenlenen imza günü için Aydın’a gelen ünlü manken Nefise Karatay, Aydınlı hayranlarıyla biraraya geldi. Nefise Karatay, özel yaşantısıyla ilgili soruları cevapsız bıraktı.

Aydınlı hayranlarıyla imza gününde biraraya gelen ünlü manken Nefise Karatay, gönlünün efesini bulduğunu belirterek, "Özel hayatımla ile ilgili konularda açılama yapmam işime engel oluyor. Bundan sonra özel hayatımla ilgili hiç açıklama yapmayacağım. Gönlümün efesi hep içimde kalacak" dedi.

Aydın’a ilk defa geldiğini ve çok beğendiğini belirten ünlü manken Nefis Karatay, hayranlarının ve basın mensuplarının ilgisinden oldukça memnun kaldı. Aydın efesinin ve incirinin namını çok önceden bildiğini belirten Karatay, "Aydın’dan size efe ve incir verelim" teklifine, "Ben efemi çok önceden beğendim. Giderken incir götüreceğim ama efe kalsın" dedi.

Gazetecilerin ısrarlı sorularına rağmen sevgilisiyle ilgili ser verip sır vermeyen ünlü manken Karatay, "Özel hayatımı işimle karıştırmıyorum. Ben daha çok işimle ilgileniyorum. İşimle ilgili her türlü açıklamayı yaparım ama özel hayatımın işimin önüne geçmesini istemiyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2005 Cumartesi 16:06:42
Güncelleme :4 Mart 2005 Cuma 12:59:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?