30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Kavga edince yakayı ele verdiler

İzmir'den kiraladıkları araçla Aydın'a gelen 2 sabıkalı şahıs, çok miktarda eşya çaldıktan sonra bir parkta dinlenirken aralarında çıkan kavga sonucu yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, 26 değişik suçtan sabıkası bulunan M.F. (Murtaza Fidan-31) ve M.A.B. (Mehmet Ali Bacı-35), İzmir'den kiraladıkları 35 AKN 72 plakalı araçla hırsızlık yapmak üzere Aydın'a geldi. Dün öğle saatlerinde İncirliova'da bir restoranda yemek yiyen şahıslar, kendilerine servis yapan garsonun cüzdanını çalıp hesabı ödedikten sonra aynı araçla yola devam etti. Nazilli ve çevresinde bazı ev ve işyerlerinden hırsızlık yaptıkları belirlenen 2 kişi, garsonun cüzdanından çıkan kredi kartlarıyla da çok miktarda alışveriş yaptı. Dün gece saat 22.30 sıralarında Aydın merkez Sulupark'ta dinlenen zanlılarla yine hırsızlık olaylarından sabıkalı olduğu öğrenilen H. isimli şahıs arasında kavga çıktı. Mal paylaşımı yüzünden çıktığı tahmin edilen kavgada H. tarafından bıçaklanan M.A.B, arkadaşı M.F. ile birlikte Aydın Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne gelerek tedavi oldu. Hastane çalışanları, adli vaka olduğu için durumu hastane polisine bildirdi. Polis, yaptığı incelemede şahısların 26 ayrı hırsızlık olayından sabıkası bulunduğunu tespit etti. 

Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla hırsızlık bürosuna teslim edilen 2 zanlının araçlarında yapılan aramada çalıntı eşyalarla birlikte çalıntı kredi kartlarıyla alınmış çok miktarda kıyafet ve ayakkabı ele geçirildi. Olayla ilgili tahkikatın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi. 



.
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2006 Çarşamba 18:50:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?