31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Kavgayı ayırırken canından oldu

Aydın merkez Dalama Beldesi’nde dün akşam iki genç arasında meydana gelen omuz atma kavgası cinayetle bitti. Olayda bir kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Edilen bilgiye göre, dün gece belde merkezinde M.K. ile A.B. İsimli 18 yaşındaki iki genç ters bakma ve omuz atma meselesinden dolayından kavga etti. Kavgayı gören 17 yaşındaki Adil Özçoban, kavgada bıçak da kullanıldığını görünce kavga edenleri ayırmak için araya girdi. Bu arda A.B. tarafından kavgayı ayırmak isteyen Adil Özçoban bıçaklanarak ağır yaralandı. Ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Bu arda A.B. ile kavga eden M.K.’nin de kavgada yaralandığı için hastaneye kaldırıldığı, Adil Özçoban’ı bıçakladığı ileri sürülen A.B.’nin de çevredekiler tarafından linç edildiği öğrenildi. Hastaneye kaldırılan A.B.’nin de müşahede altında tutulduğu ve durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2010 Pazar 10:07:02
Güncelleme :4 Temmuz 2010 Pazar 10:39:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
feyzullah önal IP: 88.254.63.xxx Tarih : 5.07.2010 22:54:52

 bizim dalamada ne olmuş böyle ya.yazık ayırmaya çalışanı öldürmüşler. öldüreni halkın linç etmesi isabet. zira cinayet suçundan biraz hapiste yatıp çıkıyorlardı. olmasa daha iyi olurdu ama olan olmuş...ne diyelim...ölene rahmet dileyelim.allah rahmet eylesin. bide böyle olaylarda insanlar seyir bakıyorlar derler.anlaşıldı insanların neden seyir baktığı.ayırmaya kalkıp da canından mı olacak insanlar...eee ne de olsa can tatlı....