20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Kaya: Anlım ak, yüzüm pak

Türk Eczacılar Birliği 2. Başkanı Şevket Kaya, AK Parti’den Aydın Belediye Başkan aday adaylığı sürecinde maddi ve manevi olarak hiçbir şey kaybetmediğini ifade ederek, “Anlım ak, yüzüm pak” dedi.

AK Parti’de Aydın Belediye Başkan aday adaylığı sürecinin sona ermesinin ardından çalışma ekibinde yer alan isimlerle birlikte yerel ve ulusal basın organlarının temsilcileriyle bir araya gelen Türk Eczacılar Birliği 2. Başkanı Şevket Kaya, seçim çalışmalarını değerlendirdi. Seçim çalışmalarında kendisinin yanında olan ve destek veren basın mensuplarına teşekkür eden Kaya, gelecek ile ilgili düşünceleri hakkında da bilgiler verdi.

Aydın Belediye Başkanlığı için yaklaşık 2 yıldır yoğun bir çalışma programı yürüttüğüne işaret eden Şevket Kaya, aday adaylığı sürecinde de bu çalışmalarına daha da hız verdiğini söyledi. Çalışma ekibi ve dışarıdan birçok uzman ile birlikte Aydın’ın ufkunu açacak projeler hazırladıklarını ve yerelde yaşanan sorunların tespitini yaptıklarını belirten Kaya, “Benimle birlikte diğer dört aday adayı arkadaşımda çalışmalar yaptı. Mutlaka bu beş kişiden dördü üzülecekti. Ben her zaman hayırlısı için dua ettim. Demek ki bizim için hayırlı değilmiş, bize nasip olmadı. Parti genel merkezimiz belirlediği kriterler doğrultusunda bir başka isim de karar kıldı. Biz bugüne kadar profesyonelliği amatör ruhla birleştirerek iyi şeyler ortaya koyduk. Bundan sonra adayımızın kazanması için destek vereceğiz. Benim şimdiden seçimle ilgili bir değerlendirme yapmam doğru olmaz. Ben AK Parti’nin Aydın’da seçimi kazanacağını düşünüyorum. Eğer seçim kaybedilirse de bunun değerlendirmesini partinin yetkilileri yapacaktır” diye konuştu.

Aday gösterilmemesinin ardından siyaseti bırakmaması gibi bir durumun söz konusu olamayacağını dile getiren Şevket Kaya, şöyle konuştu: “Siyasetten kopmak gibi bir düşüncem yok. Ben seçim sürecinde maddi ve manevi olarak hiçbir şey kaybetmedim. Anlım ak, yüzüm pak. Tam aksine tanımam gereken birçok kişiyi tanıdım ve önemli dostluklar edindim. Hem bu sayede tanınırlık seviyemi de daha üst noktalara taşıdım. Bu noktadan sonra belediye meclis üyesi adaylığını düşünmüyorum. Sivil toplum örgütlerinde görev alabilirim ancak bundan sonraki siyasi hedefim belediye başkanlığının daha altında olamaz. Neye aday olmuşsanız onu en iyi şekilde yapmak için hazırlanmalısınız. Bende bugüne kadar hazırlıklarımı belediye başkanlığı için yaptım. Bundan sonrada çalışmalarımı kendimi daha üst noktalara taşımak için sürdüreceğim”

iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 12:46:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?