20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Kayıp çocuk ölü bulundu

Aydın Merkez Musluca Köyü’nde dün babası ile birlikte bahçeye zeytin toplamaya giden 3 yaşındaki bir çocuk kayboldu. Köylülerle birlikte jandarma gece çocuğu aradı. Uzun süren aramalara rağmen çocuk bulunamayınca sabah Aydın Sivil Savunma Müdürlüğü’nden yardım istendi. Sivil Savunma Müdürlüğü arama kurtarma ekipleri bölgede yaptıkları çalışmada Muzaffer Umut Selçuk’un bahçelerinden yaklaşık bir kilometre uzakta dere içerisinde cesedini buldu. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Edinilen bilgiye göre Musluca Köyü’nde oturan Aydın Selçuk, dün sabah 3 yaşındaki çocuğu Muzaffer Umut Selçuk’u da yanına alarak, köyün yakınında bulunan bahçesine zeytin toplamaya gitti. Saat 15.00 sıralarına kadar bahçede babasının yanında oynayan Muzaffer Umut, bir ara kayboldu.

Çocuğun kaybolduğunu gören ailesi ve çevredeki vatandaşlar uzun süre Muzaffer Umut’u aradı. Bu arda durum jandarmaya da bildirilerek yardım istendi. Gece boyunca devam eden aramalardan sonuç alınamayınca jandarma Aydın Sivil Savunma Müdürlüğü’nden yardım istedi.

Aydın İl Sivil Savunma Müdürü Nizamettin Tok, tarafından hazırlanan ekip bölgeye sevk edildi. Ekipler çevrede yaptıkları aramada kısa sürede 3 yaşındaki Muzaffer Umut’u buldu. Bahçenin yaklaşık bir kilometre uzağında dere yatağında bulunan küçük çocuğun suya düşerek boğulduğu belirlendi.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi

iha
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 15:06:20
Güncelleme :18 Şubat 2009 Çarşamba 15:13:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömer erdoğan IP: 88.232.167.xxx Tarih : 19.02.2009 21:36:05

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin