30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Kazan dairesinde şüpheli ölüm

Aydın il merkezinde meydana gelen olayda bir apartmanda çalışan apartman görevlisi yönetici tarafından ölü olarak bulundu.

Olay, dün akşam saatlerinde Aydın merkez 7 Eylül Mahallesi 1014 sokakta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; havaların soğuk olması halde kaloriferlerin yeterli yanmamasından şüphelenen apartman yöneticisi, apartmanın kazan dairesine indiğinde kalorifer görevlisi olan Kemal Kılıç’ı binanın kalorifer dairesinde hareketsiz bir şekilde yatar vaziyette buldu. Durumumun 155 polis haber merkezine bilgi verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Kılıç’ın daha uzun bir süre önce ölmüş olduğunu tespit etti. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından cesette yapılan incelemelerde şüphe arz edecek kesici delici ve ateşli silah yarası bulunmadı.

Kalorifer görevlisi Kemal Kılıç’ın muhtemelen yere düşmek sureti ile başını duvara çarpması sonucu vefat etmiş olabileceği ifade edilirken, kesim ölüm nedeninin yapılacak olan otopsi sonucu ortaya çıkacağı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 15:17:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?