20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Keleşoğlu Aydın'ı neden terk etti?

AYDINLILAR KELEŞOĞLU İÇİN TEK YÜREK OLDU

Ege Bölgesi’nde yayınlanan bölgesel bir gazetede hakkında çıkan bir habere sinirlenen hayırsever işadamı Hakkı Celal Keleşoğlu, bugün Aydın’daki programını yarıda bırakarak Aydın’ı terk etti. Son dönemde Aydın’a yaptığı yardımlarla gündeme gelen ve Aydınlıların sevgilisi haline gelen Keleşoğlu’nun karşı karşıya kaldığı durumdan büyük üzüntü duyan sivil toplum örgütleri yaptıkları ortak açıklama ile haberi yayınlayan gazeteye kınadı.

Aydın’da son 1 ay içerisinde çeşitli sivil toplum örgütleri, eğitim, sağlık ve spor faaliyetlerine önemli ölçüde yardım yapan Keleşoğlu, son olarak bugün engelli vatandaşlara tekerlikli akülü araba dağıtımı için Aydın’a geldi. Tören sırasında bir bölge gazetesinde kendisi hakkında çıkan haberlerden duyduğu rahatsızlığı dile getiren Keleşoğlu, tekerlikli sandalye dağıtımın ardından katılacağı Bekir-Sacide Keleşoğlu Eğitim ve Yardım Vakfı (BEKSVA) Aydın Şubesi’nin açılış törenine katılmadan annesinin rahatsızlığını gerekçe göstererek Aydın’dan ayrıldı.

Hayırsever işadamının duyduğu rahatsızlık nedeniyle büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Vali Hüseyin Avni Coş, çıkan haberlere tepki göstererek, “Hayırsever işadamımıza yapılanı kınıyoruz. İşadamımız Aydınlı olmamasına rağmen, Aydın’ı ve devletini seven bir insan. Hayırseverimizi üzmeye kimsenin hakkı yok. O tip haber yapanların gönül özürlüsü olduğuna inanıyorum” dedi.

Bir ayda Aydın’da yaklaşık 3 Milyon TL tutarında yardım yapan hayır sever İşadamı Hakkı Celal Keleşoğlu’nun Aydın’daki programlarını yarıda keserek şehri terk etmesi üzerine daha önce yardım yaptığı sivil toplum örgütleri de ortak bir bildiri yayınladı.

11 dernek yöneticisinin imzası bulunan bildiride, “Sayın Hakkı Keleşoğlu’nun Aydın’da yaptığı yardımlar nedeniyle son günlerde Aydın dışındaki bazı illerdeki yerel ve bölgesel gazetelerden takip ettiğimize göre, değişik saldırı metotları ile bu yardımlar gölgelenmek istenmektedir. Bölgemize ve Aydınımıza önemli hizmetlerde bulunmakta olan insanlarımızı rencide edici söylem ve davranışlarda bulunmak hiç kimsenin yararına ve haddine değildir. Aydın’a hiçbir hizmeti olmayanlar, taş üstüne taş koymayanlar, hiç olmazsa gölge etmesinler, hizmetleri engellemesinler. Dedikodular üreterek kamuoyunu yanlış yönlendirenler bilsinlerki bizler Hakkı Keleşoğlu ve onun gibi hayırsever iş adamlarını her zaman ve her yerde desteklemeye devam edeceğiz. Aydın’da hiçbir menfaati olmayan, Aydın sevdalısı hayırsever iş adamı Hakkı Keleşoğlu’nun kendilerine eşlerine ve muhterem enelerine hayırlı ve uzun ömürler diliyor, ahrete intikal eden babası, kız kardeşi ve tüm yakınlarına Allah’tan rahmet diliyoruz. Aydın sivil toplum kuruluşları olarak, hayırsever Hakkı Keleşoğlu’na basın yoluyla yapılan çirkin ve mesnetsiz saldırıya şiddetle kınıyoruz” ifadelerine yer verildi.

AYDINLILAR KELEŞOĞLU İÇİN TEK YÜREK OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2010 Cuma 16:52:00
Güncelleme :3 Aralık 2010 Cuma 23:38:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sami IP: 88.253.158.xxx Tarih : 4.12.2010 23:18:06

umuyorumki bu kadar güzel yardımlar yaparak birçok insana iş aş ve okul yaptıran bu güzel insanın kalbini kıranlar mağdur olacak binlerce yoksul işsiz aşsız insanın vebalini taşıyabilecek kadar cesareti vardır ben şimdiden inanıyorumki mağdur vatandaşların ahı ve bedduası onların bu dünyada ve ahirette peşlerini bırakmayacaktır