30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Kenan Doğulu fırtınası

Fanta Gençlik Festivali kapsamında konser veren Kenan Doğulu Kuşadası’nı salladı. Büyük ilgi gören ve binlerce hayranına seslenen Doğulu’nun konserinde izdiham yaşandı. Ünlü sanatçı, yeni albümü Patron'dan ve eski albümlerinden parçalar seslendirdi.

Kuşadası Değirmendere Mahallesi’ndeki Kipa Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilen Fanta Gençlik Festivali’nde ilk olarak sahneye Pinhani çıktı. Sevilen şarkılarını festivale katılanlarla birlikte hep bir ağızdan söyleyen Pinhani'nin ardından ise rap müziğin sevilen sanatçısı Ceza sahne aldı.

Hayranlarına muhteşem bir gece yaşatan Ceza'nın şarkılarına yüzlerce hayranı eşlik etti. Özellikle hayranlarıyla birlikte "Fark var' şarkısını söylerken renkli görüntüler ortaya çıktı.

Gecenin finalinde ise pop müziğin sevilen sanatçısı Kenan Doğulu sahneye çıktı. Doğulu’nun sahneye çıkmasıyla birlikte festival alanını dolduran binlerce hayranı ünlü sanatçıya dokunabilmek için büyük efor sarfetti. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan ve yeni albümü Patron'dan şarkılar söyleyen Doğulu, hayranlarının isteği üzerine eski şarkılarından da seslendirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2009 Cumartesi 16:15:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?