20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Kılıçdaroğlu yarın Aydın’da

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU YARIN AYDIN’DA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, devam eden referandum çalışmaları kapsamında yarın Aydın’da halka seslenecek.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ardından yarın saat 18.30’de Aydın’a gelecek. Kılıçdaroğlu, yarın saat 16.00’daki Muğla mitinginin ardından Bahçeli ve Erdoğan’ın Aydınlılarla buluştuğu İstasyon Meydanı’nda konuşacak.

CHP’nin yarın gerçekleşecek olan Aydın mitingi ile ilgili olarak bilgiler veren CHP Aydın İl Başkanı Tunç Aytur, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aydın’a ilk kez Genel Başkan sıfatıyla geldiğini anımsattı. Aydın mitinginin büyük bir coşku içerisinde gerçekleşeceğine inandığını belirten Aytur, “Sayın Genel Başkanımız tüm Türkiye’yi gezdiği için çok aktif bir propaganda dönemi geçiriyor. Bu anlamda Aydın’a gelecek olan Sayın genel başkanımızı coşkulu bir şekilde karşılayacağız. Biz diğer partilerin yaptığı gibi özel bir çaba sarf etmeyeceğiz. Bugün halkımızın meydanını dolduracaktır. Biz CHP İl ve ilçe teşkilatları olarak referandum çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Aydın’dan yüzde 75’in üzerinde ‘hayır’ oyu çıkacağına inanıyoruz” dedi.

İstasyon Meydanı’nda referandum sürecinin değerlendirecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, miting sonrası karayolu ile İzmir’e hareket edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2010 Pazartesi 13:57:05
Güncelleme :16 Ağustos 2010 Pazartesi 14:02:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?