20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Kırcalı’ya veda yemeği

VALİ COŞ, EMEKLİ OLAN VALİ YARDIMCISI KIRCALI’YI UNUTMADI

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, emekliye ayrılan Vali Yardımcısı M. Mesut Kırcalı onuruna Aydın Polis Evinde veda yemeği düzenledi.

Yemeğe Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Arif Çeitn, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Nakiddin Buğday, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Boylu, İl Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, vali yardımcıları ve daire müdürleri katıldı.

Gecede konuşan Vali Coş, “Saygıdeğer meslektaşımız Vali Yardımcımız M. Mesut Kırcalı’nın hem memuriyete hem mesleğimize veda etmesi, emeklilik hayatına başlayacak olması nedeni ile düzenlediğimiz bir sohbette buluştuk. Katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Mesut Beyle yaklaşık 6 ay kadar beraber çalıştık, bu kısa süre içerisinde kedisinin çalışma tarzından, temposundan, enerjisinden, meselelere yaklaşımından, sorun çözme kabiliyetinden ve kapasitesinden etkilendiğimi ve yararlandığımı ifade etmek istiyorum” dedi.

Vali Coş, 45 yıla yaklaşan uzun bir çalışma hayatı sonucu ülkesine ve mesleğine hizmet eden Kırcalı’yı kutlayarak, bundan sonraki yaşamında sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmesini temenni etti. Vali Coş, hizmetlerinden ötürü İçişleri Bakanlığının göndermiş olduğu takdir ve şükran belgesini emekli olan Vali Yardımcısı Mesut Kırcalı’ya takdim etti.

Kendisi adına düzenlenen veda gecesine teşekkür eden Vali Yardımcısı Mesut Kırcalı da, “ Esasen bugün hiç konuşma yapmadan sade Mesut Kırcalı’yı görmeniz dileği ile bu sofrada oturacaktım. Ama Sayın Valim beni duygulandırdı kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Meslek hayatının en sonunda Vali Coş ile çalışmaktan onur duyduğunu ifade eden Kırcalı, “Aydın’da yeni bir şeyler oluyor. Aydın yetkisini kullanan idarecilerle donanmış vaziyette. Başta Sayın Valimiz olmak üzere Belediye Başkanlarımız Aydın’a yeni bir Aydın daha katacaklardır, zaten Türk toplumu da kendi içinde bir değişim geçirmekte ve daha rahat bir millet, daha rahat bir toplum olma yolunda hızlı adımlar atmaktadır” şeklinde konuştu.

“45 senelik meslek hayatımda, devletime ve milletime elimden geldiği kadar yararlı olmaya çalıştım” diyen Kırcalı, şunları söyledi: “Ama devletimiz her ay hasta olayım izinli olayım, çalışayım, çalışmayayım maaşımı ödedi. Bizler Türkiye’nin ve Dünyanın en iyi mesleklerinden biri olan mülkü idareciliği şeref duyarak yaptık, bu meslek çok şerefli çok güzel bir meslektir. Bu mesleği şerefiyle bütün arkadaşlarımla beraber her gittiğimiz yerde ülkemiz ve milletimiz için en iyi şekilde icra etmeye çalıştık. Bütün arkadaşlarım adına Sayın Valimizin huzurunda devletimize teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Bundan sonrada yaşadığım sürece sizlerin emrinde, halkımın emrinde, devletimin emrinde olacağım”

VALİ COŞ, EMEKLİ OLAN VALİ YARDIMCISI KIRCALI’YI UNUTMADI
VALİ COŞ, EMEKLİ OLAN VALİ YARDIMCISI KIRCALI’YI UNUTMADI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 11:10:05
Güncelleme :8 Şubat 2010 Pazartesi 11:16:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?