31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Kış konseri büyük ilgi gördü

NAZİLLİ’DE TÜRK SANAT MÜZİĞİ GECESİ

Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun düzenlediği usta şef Lütfi Selek’in yönetimindeki Kış Konseri büyük ilgi gördü.

Türk Sanat Müziği Korosuna; Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve eşi, Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yaşar Özen, Nazilli İlçe Müftüsü H.Hüsnü Sula, İl Genel Meclis Üyeleri Celal Çelen ve Adem Vurmaz, Daire müdürleri, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile yüzlerce vatandaş izledi.

Nazilli Belediyesi Tiyatro Salonu'nda verilen konserde sahne alan Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Konserinin, Koro Şefi Lütfi Selek’in yönetiminde ve Yücel Bildiren'in sunuculuğunda iki bölümde 29 eser seslendirdi. Konserin ilk bölümünde Sabâ Peşrevi, Ey Bâd-ı Saba Yâr ile Vuslat Ne Zamandır, Bu Akşam Yine Sensiz Yollarda Ağladım Durdum, Seni Herkezden Kıskanıyorum, Bu Aşkın Izdırabı Bilmem Ne Zaman Biter, Güle Sorma o Bilmez Aşkı Sevdâyı Neş’yi, Ben Seni Sevdim Seveli Kaynayıp Coştum, Mendilimin Yeşili, Yeşil Yaprak Arasında Kırmızı Gül Goncası, Al Sazını Sen Sevdiceğim Şen Hevesinle, Bu Gülzârın Yine Bir Nev-baharı, Hayat Gençlik Boyunca Bir Aşkın Rüyasıdır, Sevildim Sanma Coşup Aldanma, Biz Çamlıca’nın Üç Gülüyüz, Biz Heybeli’de Her Gece Mehtâba Çıkardık eserlerini seslendirilirken ikinci bölümde ise Rast Peşrevi, Çeşm-i Cellâdın ne Kanlar Döktü Kağıthane’de, Bir Gönlüme Bir Hâl-i Perişanıma Baktım, Aylar Geçiyor Sen Bana Hala Geleceksin, Sensiz Kalan Gönlümde Bil ki Hayat Virane, Yaklaşıyor Gün Be Gün Ömrümüz Son Mevsime, Yemin Ettim Bir Kere Dönmem Geri Bunu Bil, Unut Beni Kalbimdeki Hicranla Yanayım, Saçının Tellerine Gönlümü Taktı Kader, Cümle Şarkılar Yarım Gözlerinde Bu Akşam, Bir Dâme Düşürdü ki Beni Baht-ı Siyahım, Bir Göz Aşinalığı Var Aramızda, Bakma Dayanılmaz Gözlerinde Öyle Bir Naz, Üzülme Sen Nafile Dönsün Zamanın Çarkı gibi seçme eserler yer aldı.

Konserin sonunda bir konuşma yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “Belediyemizin Türk Sanat Müziği Korosuna ve Şefimiz Lütfi Selek’e çok teşekkür ediyorum. Seslendirdikleri eserlerle bizleri günün yorgunluğundan ve stresinden uzaklaştırdılar. Lütfi Selek hocamızla 26 yıl boyunca Nazilli güzel sesler ve güzel eserler dinledi. Kendisine yaşamında uzun ömürler diliyorum” dedi.

Konserin son şarkısında Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yaşar Özen, İlçe Müftüsü H.Hüsnü Sula koronun arasına girerek son eseri beraber seslendirdiler.

NAZİLLİ’DE TÜRK SANAT MÜZİĞİ GECESİ
NAZİLLİ’DE TÜRK SANAT MÜZİĞİ GECESİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 18:15:03
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 18:55:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?