1
Haziran
2024
Cumartesi
AYDIN

Kızlar lige hazırlanıyor

7 EYLÜLSPOR’UN KIZLARI LİGE HAZIRLANIYOR

Bayanlar Bölgesel Amatör Lig’de Aydın’ı Nazilli Belediyespor ile birlikte temsil edecek olan 7 Eylülspor Bayan Futbol Takımı yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenmanlarını Adnan Menderes Stadı yan sahalarında yapan 7 Eylülspor’un kızları kıran kırana yaptıkları antrenmanlarla, hemen yanıbaşlarında antrenman yapan erkek takımlara adeta “Bizde bu işi yaparız” mesajı veriyorlar.

Takımın son durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan 7 Eylülspor Bayan Futbol takımı antrenörü Cihan Akıcı, genelde 1992-1993 doğumlu bayan futbolculardan kadrolarını oluşturduklarını kaydederken; “BAL’a ilk defa katılıyoruz. Yeni sezona heyecan içinde hazırlanıyoruz. Kadromuzdaki futbolcularımız hep Aydın’ın çocuklarından oluşuyor ve çoğu lise öğrencisi. Lig’de düşme gibi bir durum yok.Bu sezon amacımız BAL’a alışmak. Liseli futbolcularımızın yanına 2 ya da 3 üniversiteli futbolcu daha dahil olacak” dedi.

7 Eylülspor’un Bayan Futbol Şube Sorumlusu Gülçin Özmen, kendisinin de bayan olduğu için futbolcuların sorunlarıyla birebir ilgilenmeye çalıştığını ifade etti. Özmen açıklamasında, “Futbolda bayanların önünü açmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bayanlarda futbol oynayabilir. Kızlarımızın durumu gayet iyi. Özellikle Aydın’daki Bayan Sivil Toplum Kuruluşları’ndan desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

“DESTEK BEKLİYORUZ”

7 Eylülspor Kulübü’nün başkanlığını yapan Mustafa Yılmaz, yerel yönetimlerden destek beklediklerini kaydederek; “Biz Aydın’daki tek bayan futbol takımıyız. Aydın’dan destek bekliyoruz. Bayan Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’ndan da destek bekliyoruz. Biz balık tutmayı biliyoruz, bize balık malzemesi versinler” dedi.

Erkekler BAL Ligi ekiplerine sezon öncesi Türkiye Futbol Federasyonu’nun 25’er Bin TL yardımda bulunduğunu da belirten Yılmaz; “Bizlere de böyle bir yardım yapılabilir” diye konuştu.

7 EYLÜLSPOR’UN KIZLARI LİGE HAZIRLANIYOR
7 EYLÜLSPOR’UN KIZLARI LİGE HAZIRLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2010 Salı 10:31:03
Güncelleme :28 Eylül 2010 Salı 12:43:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?