20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Koç, Arslanlı halkından helallik istedi

Bakanlar Kurulu kararıyla Nazilli’ye mahalle olarak bağlanan ve yerel seçimlere mahalle olarak katılacak olan Arslanlı’da, veda töreni düzenlendi.

Arslanlı Belde Belediyesi önünde düzenlenen etkinliğe Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, CHP Nazilli İlçe Başkanı Atila Talay, CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Feyzullah Erkut ve vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan Arslanlı Belde Belediye Başkanı Hüseyin Koç, 5 yıl içerisinde yaptığı icraatları anlatarak Arslanlı halkından helallik istedi.

Kendisinin varsa haklarını helal ettiğini ifade eden Koç, “29 Mart’ta belediyem kapanıyor. Büyük bütçesi olan her türlü imkanı olan Nazilli Belediye bir mahallesi haline geliyor. Bu bağlamda belki kendilerince haklı olan halkım benim Arslanlı’yı sattığım şeklinde bir imaj çizmeleri beni çok derinden üzüyor. Yapacak bir şeyimiz yoktu. Bu güzelim Arslanlı Köy olmaya layık mı? Soruyorum size, bence değil” dedi.

Arslanlı’nın çağdaş bir duruma gelmesi için büyük çaba gösterdiklerinin altını çizen başkan Koç, “Gecemi gündüzümü kattım. Hayalimdeki tüm projelerimi hayata getirdim. Tabi ki Arslanlı için yeterli değil. Çok daha iyi hizmetlere laiksiniz. Hepsi zamanla olacak. Şu anda içimizde Nazilli’yi yönetmeye talip belediye başkanı adaylarımız ve ekipleri var. Hepinize şimdiden seviyeli bir şekilde seçim kampanyası yönettikleri için teşekkür ediyorum. Zaten Nazilli’ye de bu yakışır. Onlardan benim bazı isteklerim olacak Nazilli Arslanlı’yla evrak üzerinde bağlandı. Ama fiziken birleşemedi. Ne yapılacaksa yapılacak; şu Nazilli ile Arslanlı arasında bulunan 150 dönüme yakın 3 parça olan vakıf arazilerimizi ama okul olur ama hastane, ama ne olacaksa o olsun orası muhakkak istihdam sağlayacak bir yatırım getirilsin” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 23:29:18
Güncelleme :17 Mart 2009 Salı 00:42:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?