30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Kolejde 5x5 heyecanı

Aydın’da eğitimdeki kalitesini ispatlayan Özel Muzaffer Ancın İlköğretim Okulu tarafından geleneksel hale getirilen 5X5 ödüllü bilgi yarışması yoğun ilgi gördü. İl genelinde 1097 öğrenci sınavda en iyi sonucu almak için yarıştı.
Aydın Özel Muzaffer Ancın İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen 5x5 bilgi yarışmasına Aydın Merkez, ilçeler ve köylerden 1097 öğrenci katıldı. Okul idaresi tarafından yarışmaya katılan tüm öğrencilere hediye verilirken, değerlendirmeler sonucunda dereceye giren öğrencilerin ayrıca ödüllendirileceği bildirildi.


Aydın Özel Muzaffer Ancın İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Seydi Ali Ekici, “Eğitimde ve sosyal alanlarda kalitesini tescilleyen okulumuz tarafından önceki gün il genelindeki tüm 5. sınıf öğrencilerine açık, ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz 5x5 Bilgi yarışması yoğun ilgi gördü. Yarışma sonunda ilk 25 giren öğrenci, öğretmen ve okulu ödüllendirilecek. Bu kapsamda 1. gelen öğrencimize laptop bilgisayar, 2. gelen öğrencimize fotoğraf makinesi, 3. gelen öğrencimize bisiklet, 4. gelen öğrencimize de mp4 çalar hediye edeceğiz. Ayrıca ilk 10’a giren her öğrenciye kol saati, ilk 25’e giren öğrenciye de okul çantası ve kırtasiye seti hediye edilecek” dedi.


Bilgi yarışmasının esas amacının ödülden ziyade, öğrenci, okul ve öğretmenler arasındaki dostluğu pekiştirip, kaynaşma sağlamak olduğunu kaydeden Ekici, yarışmada dereceye giren öğrencilerin öğretmen ve okullarının da ödüllendirileceğini kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 09:40:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?