20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Köşk'te turnuva coşkusu başladı

KÖŞK 3. GELENEKSEL HALI SAHA TURNUVASI BAŞLADI

Aydın'ın Köşk ilçesinde bu yıl 3. sü düzenlenen halı saha turnuvası başladı. İlçe genelindeki gençlerin kaynaştırılmasını amaçlayan turnuvaya 19 takım katıldı.

Her gün akşam 21-24 saatleri arasında Köşk Belediyesi Kapalı Halı Saha Tesislerinde gerçekleştirilen ve oldukça çekişmeli geçen müsabakalara süper lig eski hakemlerinden Kazım Erçakır yönetiyor. İlçe ve köylerde yaşayan vatandaşların ve gençlerin kaynaşması, bunun yanında yetenekli gençlerin de tespit edilmesi amacıyla gerçekleştirilen turnuvanın açılış maçına başta Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılıç olmak üzere, ak Parti Köşk İl Genel Meclisi Üyesi Alim Yavaş, Köşk Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

A, B ve C grubu olmak üzer 6'şar takımlı üç grup halinde gerçekleştirilen turnuvada guruplarında başarılı olan 8 takım çeyrek finale yükselecek. Çeyrek final maçlarını kazanan takımlar yarı finalde karşı karşıya gelerek final takımları belirlenecek. Turnuvada ilk 3 giren takımlara kupa verilecek.

Bu yıl üçüncü defa düzenlenen turnuvanın amacının halkı kaynaştırmak ve yetenekli gençlerin tespit edilerek Türk Futboluna kazandırılmasını sağlamak olduğunu belirten Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılıç, turnuvaya katılanlara, destek verenlere ve ayrıca akşamları da sahaya gelip sporculara ve akımlarına destek veren vatandaşlara teşekkür etti. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘sağlam kafa, sağlam vücutta olur' sözünden yola çıkarak böyle bir turnuva düzenlediklerini kaydeden Kılıç, "Turnuvaya katılarak vatandaşlarımızın birlik olmasına vesile olan takımlarımıza, takımları destekleyen sponsorlara ve takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlara turnuvaya renk kattıkları için teşekkür ediyorum. Turnuvanın ilçemiz halkına hayırlı uğurlu olmasını maçların centilmence geçmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Turnuvanın açılış maçında Ilıdağspor hakem Kazım Erçakır ve karşı takım kaptanına çiçek verirken, Ilıdağspor adına kaptan Mustafa Er, bütün takımlara ve sporculara başarılar diledi. Turnuvanın ilk maçında geçen yılın şampiyonu Aktaşspor rakibi Ilıdağspor'u 4-0 mağlup etti. Bir ay sürecek turnuva sonunda ilk 3 giren takımların kupa ve madalya ile ödüllendirileceği bildirildi.

KÖŞK 3. GELENEKSEL HALI SAHA TURNUVASI BAŞLADI
KÖŞK 3. GELENEKSEL HALI SAHA TURNUVASI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2010 Pazartesi 10:23:02
Güncelleme :28 Haziran 2010 Pazartesi 10:29:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?