20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Kuşadası motor sesiyle çınlayacak!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde düzenlenecek olan ‘Motor Festivalinin’ hazırlıkları büyük bir hızla devam ediyor.

Motosiklet dünyasında marka olma yolunda ilerleyen Kuşadası Motosiklet Festivali’nin (KUMOF) bu yıl üçüncüsü 5-7 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kuşadası Belediyesi ile Kuşadası Motorsporları Kulübü işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan Kuşadası Motosiklet Festivali, mavi bayraklı deniziyle geniş bir orman alanı içerisinde bulunan Mokamp’ta yapılacak.

Kuşadası Motorsporları Kulübü Başkanı Faruk Lokmacı ve kulüp yöneticileri Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün’ü ziyaret ederek, motor festivali çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası’nda motorsporlarının gelişmesine büyük önem verdiklerini belirterek, motor festivalini bir marka haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Kuşadası Motorsporları Kulübü Başkanı Faruk Lokmacı ise 3 gün sürecek festivale Türkiye çapındaki motosiklet grupları, kulüpler ve çeşitli organizasyonların davet edileceğini söyledi. Lokmacı, motor sporları festivali sırasında çadır kampı kurulacağını ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirecekleri kaydetti.

Bu arada, 5-7 Haziran’da gerçekleştirilecek festivalin giriş ve tüm etkinliklere katılımı tamamen ücretsiz olacak. Festivalle ilgili tüm gelişme ve bilgiler www.kumof.com adresinden takip edilebilir.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2009 Pazartesi 16:37:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?