31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Kuşadası polisinin acı günü

KUŞADASI POLİSİNİN ACI GÜNÜ

Afyonkarahisar'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’nde görevli trafik polisi, meslektaşlarını yasa boğdu. Aynı kazada bir kişi daha hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Şahin Solak (34) idaresindeki 15 DD 899 plakalı süt kamyonu, Dinar-Konya kara yolunun 41. kilometresi Karaadilli beldesinde, Dursun Topuz (44) yönetimindeki 15 DR 209 plakalı minibüse çarptı. Çarpmanın etsiyle savrulan kamyon, minibüsün arkasından gelen Hidayet Durmuş (48) idaresindeki 09 K 1943 plakalı kamyonete çarparak üzerine devrildi.

Kazada, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği’nde görevli trafik polisi Hidayet Durmuş ve minibüs sürücüsü Dursun Topuz, olay yerinde hayatını kaybetti.Süt kamyonu sürücüsü Şahin Solak ise hafif şekilde yaralandı.Solak, Karaadilli Sağlık Ocağında tedavisi yapıldıktan sonra jandarma tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

TRAFİK POLİSİ’NİN ÖLÜMÜ KUŞADASI’NI YASA BOĞDU

Afyonkarahisar’daki trafik kazasında yaşamını yitiren iki kişiden biri olan polis memuru Hidayet Durmuş, bir yıl önce Kuşadası’na atanmış ve Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği’nde trafik polisi olarak görev yapıyordu. Evli ve iki çocuk babası Hidayet Durmuş yıllık iznini kullanıyordu. Eşi ve küçük oğluyla birlikte Antalya’da astsubay olarak görev yapan büyük oğlunu özel aracıyla ziyarete giden Durmuş, buradan eşi ve küçük oğlunu otobüsle Kuşadası’na gönderirken, kendisi de özel aracıyla daha önce görev yaptığı Konya’daki arkadaşlarını ziyarete gitmişti. Kuşadası’na dönüş yolunda trafik kurbanı olan trafik polisinin ölümü hem Kuşadası’nda hem de meslektaşları arasında büyük üzüntü yarattı. Cenazesi Karaadilli Sağlık Ocağı’na kaldırılan polis memuru Hidayet Durmuş’un cenazesi daha sonra Kuşadası Belediyesi’nin sağladığı özel cenaze aracıyla memleketi olan Denizli’nin Bekilli ilçesine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2010 Cumartesi 18:05:02
Güncelleme :26 Nisan 2010 Pazartesi 11:00:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cengiz yılmaz IP: 88.253.132.xxx Tarih : 26.04.2010 00:55:57

Trafik kazasında ölen ,polisimize allahtan rahmet,geride kalanlarına sabırlar dilerim.