30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Kuşadası'na bir başka bakış

Kuşadası Belediyesi ile Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Dersi öğrencilerinin birlikte organize ettiği " Kuşadası Fotoğraf Günleri" 7 Temmuz Pazartesi günü başlıyor.


"Kuşadası'na bir başka açıdan, bir başka bakış " isimli fotoğraf projesi kapsamında çekilen fotoğraflardan oluşan Kuşadası Fotoğraf Günleri'nde ayrıca, Proje Danışmanı Öğr. Gör. Mehmet Arslan Güven tarafından fotoğrafçılık seminerleri verilecek.


Kuşadası Fotoğraf Günleri, 7 Temmuz Pazartesi günü Saat: 19.00'da Kuşadası Atatürk Meydanı'nda düzenlenen açılış töreniyle başlayacak. Kuşadası Fotoğraf Günleri boyunca, Kuşadası Atatürk Meydanı, Kuşadası Setur Marina, Kuşadası Balık Hali, Akdoğan Pasajı Sanat Galerisi, Dağ Mahallesi Kahvesi bahçesi ile Bilim ve Sanat Kibatevi'nde Kuşadası'nı bir başka açıdan bir başka bakış ile anlatan fotoğraflardan oluşan sergiler açılacak. Etkinlikler kapsamında ayrıca Kültür Çadırında "Kuşadası Bir Başka Bakış I",
"Bir Köy, Doğanbey" ve "Kuşadası, çocuklar" isimli saydam gösteriler yapılacak.
Bu arada, Kuşadası Fotoğraf Günleri kapsamında, Kültür Çadırı'nda " Fotoğraf Danışma Masası " kurulacak. Bilim ve Sanat Kitabevi'nde ise fotoğrafçılık seminerleri verilecek ve Fotoğraf okuma ile fotoğraf değerlendirme konularında eğitim gerçekleştirilecek.

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2008 Pazar 18:51:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?