29
Mayıs
2024
Çarşamba
AYDIN

Kuşadası'na haftasonu sanatçı yağacak

Ağustos ayına girilmesiyle birlikte Kuşadası'ndaki doluluk oranları artarken, eğlence sektörü de tavan yapmaya başladı. Kuşadası'nda Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri tam anlamıyla yıldız yağmuru yaşanacak. Hafta sonu Kuşadası ve beldelerinde gerçekleştirilecek festival ve konserlerde aralarında Serdar Ortaç, Hande yener, Demet Akalın, Ebru yaşar, Funda Arar, Tarık Mengüç, Tiyatrocu Yalçın Menteş, Emre Aydın, Burçin, Grup Çare ve Gripin'in bulunduğu sanatçı ve gruplar sahneye çıkacak.

Kuşadası'ndaki yıldız yağmuru ilk olarak bu akşam (3 Ağustos Cuma akşamı) başlayacak. Davutlar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 3. Geleneksel Davutlar Şeftali, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında gerçekleştirilecek ücret halk konserinde Ebru Yaşar, Tarık Mengüç ve Burçin Davutlar Stadyumu'nda sahneye çıkacak. Aynı gece, NY Jade Beach Club'ta Pakito şov yapılacak. Yılancı Burnu'nda NY Jade Beach Club'ta ayrıca ünlü Mikanos adasında sahneye çıkan "All in One" isimli grupta sahne alacak ve çeşitli şovlar gerçekleştirecek.

4 Ağustos Cumartesi günü ise ünlü sanatçı Demet Akalın Kadınlar Denizi'ndeki Miracle Beach Club'ta gündüz "Beach Party" ye katılacak. Dj Funcky ile birlikte sahne alacak olan Demet Akalın, hem şarkı söyleyecek, hem de hafta sonunu plajda geçirenlere şov yapacak. 4 Ağustos Cumartesi akşamı ise 3. Geleneksel Davutlar Şeftali, Kültür ve Sanat Festivali'nde bu kez Funda Arar ve Grup Çare Davutlar Stadyumu'nda ücretsiz halk konseri verecek.

Kuşadası'ndaki yıldız yağmuru Pazar günü de devam edecek. Pazar gecesi ünlü sanatçı Serdar Ortaç Kadınlar Denizi'ndeki Miracle Beach Club'ta sahne alacak. Serdar Ortaç ile aynı saatlerde ise Kuşadası'nın bir başka ünlü mekanı NY Jade Beach Club ise Hande Yener'i konuk edecek. Aynı gece NY Jade Beach Club'ta Hande Yener'den önce ise Gripin ve Emre Aydın konser verecek. Bu arada, 5 Ağustos Pazar gecesi Kuşadası'ndaki yıldızlardan biri de ünlü tiyatrocu Yalçın Menteş olacak. Ünlü tiyatrocu Yalçın Menteş, 3. Geleneksel Davutlar Şeftali, Kültür ve Sanat Festivali'nin kapanışında Davutlar Sevgi plajında açık havada tiyatro gösterisi sunacak.
iha
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2007 Cuma 12:49:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?