19
Mayıs
2024
Pazar
AYDIN

Kuşadası'na yeni oyun alanları

Kuşadası'nda mevcut çocuk parklarında bulunan malzemelerin yenilenmesinin yanı sıra yeni oyun gruplarının da eklendiği çocuk oyun alanlarında eğlenceye doymayan çocuklar tüm günlerini oyun parkında geçirmekten dolayı çok mutlu olduklarını söylediler. 

Yunus Emre, Aydınlanma, Behice Boran, Şehit Asteğmen Ahmet Şengülen ve Kasım Yaman Parklarına konulan büyük oyun gruplarından sonra, satın alınan 35 adet standart oyun grubunun, montaj çalışmalarına başlandı. 

Kuşadası Belediye Başkan Vekili Abdullah Sarı, çalışmaların belediye park bahçe amirliği denetimde yapıldığını belirterek, "21. yüzyılda teknolojinin getirdiği yeniliklerle birlikte bilgisayara adeta esir olan çocuklarımızın gelişimlerinin etkilenmesinde olumsuz herhangi bir olay teşkil etmeden daha mutlu ve keyifli olarak çocukluk dönemlerini geçirecekleri bir alan olarak oyun alanlarımıza her gün daha yeni yenilikler yapıyoruz. Her şeyden önce bir ebeveyn olarak, geleceğimizin yegane temsilcileri olan çocuklarımız için her türlü çalışmayı Kuşadası belediyesi olarak yapacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2007 Salı 14:12:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?