20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Kuşadası'nda cinayet

Kuşadası’na bağlı Davutlar Beldesi’nde bir kişi, bir süre önce ayrıldığı eski eşini silahla öldürdü. 

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası’na bağlı Davutlar beldesinde yaşayan 40 yaşındaki Meliha Öztürk, yolda yürürken eski eşi 40 yaşındaki Ahmet U. ile karşılaştı. Yol ortasında bir süre konuşan ikili konuşma sırasında çıkan tartışmanın ardından, Ahmet U. eski eşi Meliha Öztürk’ü silahla başından vurarak öldürdü. Olay yerinde hayatını kaybeden Meliha Öztürk’ün cesedi Kuşadası Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Bu arada, Ahmet U. cinayeti işledikten sonra olay yerinden kaçtı. Jandarma ekipleri, Ahmet U.’nun yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 20:27:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet aksoy IP: 78.167.221.xxx Tarih : 4.09.2008 14:47:27

arkadaşlar öncelikle haberde yanlışlık olduğunu düzeltmek isterim.Ben ölen bayanın kardeşiyim.Olay yolda değil evde olmuştur.Kardeşim 7 sene önce Ahmet Tuygun denilen kişiyle ayrılmıştır,sonra bir evlilik daha yaşamıştır.Bu evlilikten 2 tane çocoğu olmuştur.Küfür etmek istemiyorum Ahmet Tuygun denilen kişi 7 sene sonra kardeşimin evini basıp,öldüresiye dövüp sonra kafasına silahla bir kaç el ateş ederek öldürmüş ve kaçarak kayıplara karışmıştır. BİLGİLERİNİZE:olay yolda değil evde olmuştur,yani haneye tecavüz etmiştir ve Ahmet bey'in soyadı UYGUN değil TUYGUNdur. LÜTFEN DİKKATE ALIRMISINIZ!!!