19
Mayıs
2024
Pazar
AYDIN

Kuşadası'nda fuar maratonu başladı

Kuşadası'nın Ticaret Odası öncülüğündeki fuar maratonu kaldığı yerden devam ediyor. Kuşadası'nın bu yıl katılacağı Uluslararası turizm fuarları belirlendi. Geçtiğimiz yıl başlatılan tanıtım atağını sürdüren Kuşadası Ticaret Odası, kış ayları boyunca toplam 12 uluslararası turizm fuarında yer alarak Kuşadası'na turist çekmeye çalışacak. 

Eylül ayı sonunda katıldığı Varşova Uluslararası Turizm Fuarı ile maratona start veren Ticaret Odası, bu hafta içerisinde önce Londra, ardından da Minsk fuarlarına katılıyor. Kuşadası, ardından sırasıyla Utrecht, Berlin, Moskova, Sofya, Kiev, Bükreş, Belgrad, Tahran ve İstanbul fuarlarında boy gösterecek. 

Kuşadası, tarihinde ilk kez tanıtım için İran'a gidecek ve Uluslar arası Tahran turizm fuarına katılacak. Uzun yıllar sonra ilk kez geçtiğimiz yıl Kuşadası'nın yurt dışı pazarlarda daha etkin tanıtımı amacıyla bir kampanya başlattıklarını açıklayan Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, tanıtımda fuarların önemine değindi. 

Tüm fuarlarda Kuşadası'nın logal tanıtımını yapacaklarını anlatan Serdar Akdoğan, geçen yıl başlatılan tanıtım atağının büyük faydasını gördüklerini belirterek, kötü geçen sezonda tanıtım sayesinde ayakta kalındığını vurguladı.
iha
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2006 Salı 13:33:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?