30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Kuşadası'nda fuhuş oteline baskın

Kuşadası'nda, bir otelde fuhuş yaptıkları iddia edilen yabancı uyruklu 8 kadın ile fuhuşa aracılık ettikleri öne sürülen 4 kişi yakalandı.

Polis tarafından gözaltına alınan 8 zanlı arasında yer alan 1 otel işletmecisi ile 3 çalışanı sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Limanı’na yanaşan 2 İngiliz Savaş gemisindeki yaklaşık 1000 askerin, 6 gün Kuşadası’nda kalacağının duyulması üzerine fuhuş için gelen kadın sayısında artış olması polisi harekete geçirdi. Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, fuhuş yapıldığı öğrenilen S.A. adlı kişiye ait otele baskın düzenledi. Otelde fuhuş yaptıkları belirlenen yabancı uyruklu J.V, H.S, A.R, S.Z, A.A, I.V, O.T. ve S.V adlı kadınlar yakalandı.

Bu arada, Operasyon sırasında Fuhşa aracılık ettikleri ileri sürülen otel sahibi S.A. ile E.C.O, H.K. ve S.A. ise gözaltına alınırken, Kuşadası Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Ukrayna uyruklu 8 kadının işlemlerinin ardından sınır dışı edileceği bildirildi.

Polisteki sorgulamalarının ardından ''fuhşa teşvik'' suçundan Adliye'ye sevk edilen S.A, E.C.O, H.K. ve S.A. ise çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak, Söke Cezaevi’ne konuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 09:30:01
Güncelleme :17 Mart 2009 Salı 09:51:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?