30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Kuşadası'nda resmi bayramlaşma

Kuşadası'nda resmi bayramlaşma Kuşadası Öğretmenevi'nde yapıldı.

Kurban Bayramı nedeniyle gerçekleşen törene, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Garnizon Komutan Vekili ve Askerlik Şube Başkanı Murat Çelebi, Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan, Kuşadası Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Dağlı, Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek, Davutlar Belediye Başkanı Tuncay Uysal, Güzelçamlı Belediye Başkanı Bayram Bayaözlü, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ve TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Bülent İlbahar ile daire amirleri, siyasi parti yöneticileri, meslek kuruluşları başkanları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Öğretmenevi'ndeki bayramlaşmanın ardından protokol üyeleri önce sahildeki Kuşadası Polis Merkezi'ni ziyaret etti. Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen başkanlığındaki heyet, bayram olmasına rağmen görevlerinin başında bulunan polislerin bayramını kutladı. İlçe protokolü daha sonra Kuşadası İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı'nı ziyaret etti. Resmi törenle karşılanan heyet, burada da subay, astsubay, er ve erbaşların bayramını kutladı.

Kaymakam Mustafa Esen başkanlığındaki heyet daha sonra Kuşadası Huzurevi ile Devlet Hastanesi'ne de ziyarette bulundu. Yaşlıların ve hastaların sorunlarını dinleyen heyet bayramlarını kutlarken duygulu anlar yaşandı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2008 Pazartesi 17:46:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?