19
Mayıs
2024
Pazar
AYDIN

Kuşadası'nda tanıtım toplantısı

Kuşadası Ticaret Odası tarafından önümüzdeki süreçle ilgili kapsamlı bir bölgesel tanıtım atağı başlatılıyor. Bu amaçla, Kuşadası Ticaret Odası'nın tüm Kuşadası Körfezi'ni kapsayan tanıtım toplantısı yapıldı.

Kuşadası Ticaret Odası Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda, Kuşadası, Selçuk, Davutlar ve Güzelçamlı'ya kapsayan bir tanıtım projesi üzerinde duruldu. Toplantıya, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Selçuk Ticaret Odası Başkanı Cumhur Yelken, Güzelçamlı Belediye Başkanı Bayram Bayaözlü, TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Bülent İlbahar ve Kuşadası Otelciler Derneği Başkanı Gürhan Hurda ile turizmciler katıldı.

Toplantı sonra bir açıklama yapan Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, toplantıda Kuşadası, Selçuk, Davutlar ve Güzelçamlı'yı kapsayan bir tanıtım projesinin ele alındığını söyledi. Serdar Akdoğan ayrıca, İzmir Fuarı'nda da Kuşadası Körfezi'nin kapsamlı bir tanıtımının yapılması için sektör temsilcilerinin fikirlerinin alındığını kaydederek, "Kuşadası Körfezi'nin bölgesel tanıtım projesini ele aldık. Öncelikli olarak Kuşadası ve Selçuk ilçeleri ile Davutlar ve Güzelçamlı beldelerinin tanıtım konusunda ortak çalışma yapması konusunda ilke kararı alındı. Bunun yanından, daha önce kurulan Destinasyon İzmir gurubu ile de görüşme yapılıp, Kuşadası ve İzmir'in bir bütün olarak tanıtım yapmasını hedefliyoruz. Kısa süre içerisinde Destinasyon İzmir gurubuyla da görüşmeler yapacağız. Kuşadası Körfezi'nin bölgesel tanıtımı için ortak çalışma gurupları oluşturduk. Bu çalışma guruplarında her kuruluştan bir temsilci bulunacak. Hem yurt dışı ve yurt içindeki fuarlarda tanıtımlar yapacağız hem de kültür, sanat, müzik, moda ve bir çok değişik alanda etkinlikler gerçekleştireceğiz" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2007 Perşembe 11:42:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?