30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Kuşadası'nda tansiyon yükseliyor

Kuşadası’nda CHP Belediye Başkan adayı M. Esat Altungün’ün evi ve eşine yapılan saldırılar ile CHP seçim bürosunun basılmasının ardından suçlamaları muhatap olan DSP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Engin Berberoğlu, iddialara cevap verdi.

Hakkındaki iddialarla ilgili hukuki süreç başlattığı belirten Berberoğlu, “Bu iddialar deli saçması. Bir siyasetçinin böyle bir şey yapması için aklından zoru olması gerekir” dedi.

Basın danışmanı aracılığıyla yazılı bir açıklama yapan DSP adayı Engin Berbeoğlu, yerel seçimlerin yaklaşmasıyla CHP adayı M. Esat Altungün’ün seçimi kaybetme korkusu yaşamaya başladığını ileri sürerek, “Altungün seçimi kaybedeceğini anlayınca şahsıma karşı komplo girişiminde bulunmuştur” diye konuştu.

Tüm anketlerde önde gittiğini iddia eden DSP Kuşadası Belediye Başkan adayı Engin Berberoğlu, şunları söyledi: “Tüm anketlerde önde giden belediye başkan adayı olarak böyle bir olaya karışmış olmam, tenezzül etmem ne kadar doğru olabilir. Bir siyasetçinin böyle bir şey yapması için aklından zoru olması gerekir. Bir aile içi meseleyi siyasete taşıyorlar. Kuşadası’nı geren CHP adayı Esat Altun’ün seçimi kaybetme paniği içinde olduğunu sanıyorum. Avukatlarım hakkımdaki gerçek dışı iddialarla ilgili gereğini yapıyor, bende işime bakıyorum”

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 09:31:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?