30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Kuşadası'nda uyuşturucu operasyonu

Kuşadası'nda polisin gerçekleştirdiği iki ayrı operasyonda 46 adet uyuşturucu hap, 51 gram esrar maddesi ve bir adet ruhsatsız silah ele geçirildi. Polis, olaylarla ilgili iki kişiyi gözaltına aldı. 

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin Türkmen Mahallesi Mustafa Varan Sokak'taki bir restoran önünde gerçekleştirdikleri operasyonda 17 yaşındaki İ.D.'nin üzerinde şüphe üzerine arama yaptı. Arama sırasında, İ.D.'nin üzerinden 15 adet uyuşturucu hap, 19 gram ağırlığında 10 adet plaka halinde preslenmiş esrar maddesi geçirildi. Polis ekipleri uyuşturucu maddelere el koyarken, zanlı ise gözaltına alındı. 

Kuşadası'ndaki ikinci uyuşturucu operasyonu ise Kuşadası Balık Hali üzerindeki bir kahvehanede meydana geldi. Polisin yaptığı operasyonda 27 yaşındaki A.D.'nin üzerinde yapılan aramada 31 adet uyuşturucu hap, plaka halinde 32 gram esrar maddesi ve bir adet ruhsatsız 7.65 çapında tabanca ile bu tabancaya ait 6 mermi ele geçirildi. Polis ekipleri, olayla ilgili zanlı A.D'yi gözaltına aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2008 Salı 18:16:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?