19
Mayıs
2024
Pazar
AYDIN

Kuşadası'nda uyuşturucu operasyonu

Kuşadası'nda uyuşturucu ile mücadeleyi sıklaştıran polis, dün gece yaptığı iki ayrı operasyonda, kokain ile 1493 adet uyuşturucu hap (extacy) ele geçirdi.
 
Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, ilk olarak gece saat 23.00 sıralarında Kadınlar Denizi'nde bir otomobil içerisinde durumlarından şüphelendikleri O.K., A.T.K., K.B. ve H.K. isimli 4 kişiyi gözaltına aldı. Yapılan aramada, üzerlerinden 5 gram kokain maddesi bulunurken, kendisini V.K. olarak tanıtan ve asıl ismi K.B. olan şahsın İstanbul ve Tekirdağ'da işlediği iki ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı. 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerinin gerçekleştirdiği ikinci operasyonda ise alınan istihbarat sonucu Kuşadası'nda piyasaya uyuşturucu hap süreceği belirlenen O.G ve R.A. takip edilmeye başlandı. Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde O.G. ve R.A.'yı yakalayan polisler, R.A.'nın üzerinde yaptıkları aramada toplam 1493 adet uyuşturucu extacy hap ele geçirdiler.
Uyuşturucu operasyonlarıyla ilgili bir açıklama yapan Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek, uyuşturu ile mücadeleyi kararlı bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, çocukları kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla özellikle okul önleri ve çevresinde geniş kapsamlı önlemler aldıklarını söyledi.
İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2006 Cumartesi 19:23:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?