31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Kuşadası’nda yıkımlar devam ediyor

KUŞADASI’NDA YIKIMLAR DEVAM EDİYOR

Kaçak yapılaşmayla mücadeleyi sürdüren Kuşadası Belediyesi, sahildeki işgallerin ardından son olarak siteler bölgesindeki yeşil alan ve yollardaki kaçak yapıların yıkımına başladı.

Geçtiğimiz aylarda yıkılan Nazilli Pazarı’nın hemen yanında bulunan ruhsatsız kaçak yapıların yıkımı Kuşadası Belediyesi tarafından gerçekleştirildi.

Nazilli Sitesinin giriş yolu üzerinde bulunan imara aykırı olarak ruhsatsız imal edilen işyerleri Belediye olanaklarıyla yıkıldı. Yıkım bölgesinde gerekli güvenlik önlemleri alınırken Aydem tarafından elektrik bağlantıları kesildi. Daha sonra Belediyeye ait iş makineleri ve personeli tarafından yıkım çalışmaları yapıldı.

30 Mart’tan itibaren Kuşadası’nda yeni bir dönem başladığını ve sadece yasaların geçerli olduğunu kaydeden Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası’nda herkesin yasalara uygun olarak inşaat yapması gerektiğine dikkati çekti. Kaçak yapılara ve kaçak yapılaşmaya kesinlikle taviz vermeyeceklerini kaydeden Belediye Başkanı M. Esat Altungün, “Önceki dönemlerde Nazilli Sitesi giriş yolu üzerine imara aykırı olarak kaçak yapılan imalatların yıkımını yaptık. Bu yapılar yasal olmadığı için aynı zamanda haksız kazanç elde ediliyordu. Daha öncede söylediğim gibi Kuşadası’nda izinsiz yasal olmayan oluşumlara müsaade etmeyeceğiz” dedi.

KUŞADASI’NDA YIKIMLAR DEVAM EDİYOR
KUŞADASI’NDA YIKIMLAR DEVAM EDİYOR
KUŞADASI’NDA YIKIMLAR DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2010 Cuma 09:36:00
Güncelleme :8 Ocak 2010 Cuma 13:00:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?