30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Kuşadası'ndan 17 transfer

Yeniden yapılanma sürecine giren Kuşadası Gençlikspor, kulüpteki yapılanmanın ardından transfer atağı başlattı.


Aydın Süper Amatör Futbol Ligi’nde mücadele veren Siyah-Beyazlı ekip, yeni sezon için 17 yeni yeni transfer yaparken, 5 oyuncuyla da sözleşme yeniledi. Teknik Direktör Feridun Yarkın ve yeni transferler için kulüp binasında bir imza töreni düzenlendi.
İlk olarak Denizlispor PAF Takımı Teknik Direktörü Feridun Yarkın’ı takımın başına getiren Kuşadası Gençlikspor’un yeni yönetimi, ardından da Yarkın’ın hazırladığı rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını hızlandırdı. Yönetimin yaptığı görüşmelerin ardından profesyonel olan Veli Özdemir (Pendikspor), Fatih Koyun (Göztepe), Özgür Polat (Bulancakspor), Fahri (Yeni Nazillispor), kaleci Tolga Büyüklale (Alibeyköyspor), Ediz Özel (Sidespor) ile sözleşme imzaladı. Bu transferlerin ardından bölgedeki çeşitli amatör takımlarda kendini ispatlamış, Denizlispor PAF Takımı’ndan Serhat Şimşek, Tevfik Akol, Semih Karataş, Denizli Belediyespor’dan Ahmet Turan, Denizli Serinhisarspor’dan Kenan Yeşil, Davutlar Belediyespor’dan Serkan Güven, Akhisarspor’dan kaleci Özün Yaman, Antalya DSİSPOR’dan Ahmet Dağ ve Kuşadası Yıldız Fenerspor’dan Yasin, Alperen, İsmail, kaleci Soner ile anlaşma sağlayan Kuşadası Gençlikspor yönetimi, ayrıca geçen yıl kadroda yer alan Alper, Mehmet Faruk Demir, Mehmet Çeliksoy, Orhan ve Çağlar ile de sözleşme yeniledi.


Yeni transferler için gerçekleşen imza töreninde konuşan Kuşadası Gençlikspor Kulübü Başkanı Nuri Koyunsev, ciddi bir yapılanma süreci geçirdiklerini belirterek, “ Öncelikli hedefimiz kulübümüzün kurumsallaşması. Tesisleşmeden, futbol dışındaki tüm branşlara da kadar yeniden yapılanıyoruz. Basket ve voleybol takımlarımızın bölgesel liglere katılması için çalışmalarımız sürüyor. Bunun yanında futbol takımımıza 17 yeni transfer yaptık. Hedefimiz güçlü ve ses getiren bir Kuşadası Gençlikspor yaratıp, taraftarımıza özlenen takımı izlettirmek ve onlara layık olmak” dedi.


Kuşadası Gençlikspor Basın Sözcüsü Özgür Evran ise şu ana kadar 17 yeni transfer yapıp, 5 oyuncuyla da sözleşme yenilediklerini belirterek, “ Transfer çalışmalarımız henüz tamamlanmadı. Liglerin statüsünü belirlendikten sonra yeni transferlerimiz olabilir. Hedefimiz taraftarımıza layık bir takım oluşturmak” diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2009 Pazartesi 15:32:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?