20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Kutlu Doğum Haftası kutlanıyor

SÖKE’DE KUTLU DOĞUM HAFTASI KONFERANSI

Söke’de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri devam ediyor. Söke İlçe Müftülüğü tarafından gerçekleşen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında konferans gerçekleşti.

Efes Sinemasında gerçekleşen konferansa İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğdayeken, MHP İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu, çeşitli daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Konferansın başında Sökeli müezzinler tarafından Kuran-ı Kerim okundu. Söke İlçe Müftüsü ve Türk Diyanet Vakfı (TDV) Söke Şube Başkanı Mevlüt Haliloğlu yaptığı açılış konuşmasında; “Kutlu Doğum Haftası’nda Peygamberimiz Hz. Muhammed’i (sas) daha çok tanımaya, anlamaya ve anlatmaya çalışıyoruz. Etkinliğimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sinevizyon gösterisinin yer aldığı etkinlikte daha sonra kürsüye konferansın konuşmacısı Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Yıldırım geldi. Prof. Yıldırım, “Kuran’ın Medeniyet inşası ve Hz. Peygamber” konulu sunumunu yaparken; konuşması katılımcılar tarafından ilgi ile izlendi.

Kutlu Doğum haftası etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen konferansın sonunda şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

SÖKE’DE KUTLU DOĞUM HAFTASI KONFERANSI
SÖKE’DE KUTLU DOĞUM HAFTASI KONFERANSI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2010 Cumartesi 12:38:00
Güncelleme :17 Nisan 2010 Cumartesi 14:05:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?