20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Kuyucak'ta elektrik kesintisi

Menderes Elektrik Dağıtım AŞ (MEDAŞ) Aydın İl Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklama ile yarın saat 12.00 ila 14.00 saatleri arasında Kuyucak ilçesi, belde ve köylerinde 2 saat süreyle elektrik kesintisi uygulanacağı duyuruldu.

Kesintinin daha önceden belirlenen program dahilinde yapılacağını kaydedilen açıklamada, kesinti yapılacak saatler konusunda ilgililerin önceden gerekli hazırlıklarını yapması gerektiğini belirtildi.

Konuyla ilgili olarak MEDAŞ Aydın İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “12 Haziran 2008 tarihinde 12.00 ile 14.00 saatleri arasında Kuyucak merkez, belde ve köyleri ile bu enerji hattından elektrik alan özel müşterilerinde elektrikleri kesilecektir. Belirtilen saatler arasında elektrikle çalışan cihazların devreden çıkarılması faydalı olacaktır. Yapılacak olan çalışmaların programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde; kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verileceğinden, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları faydalı olacaktır. Elektrik kesintisi hakkında bilgi almak isteyen ve bu konuda oluşabilecek sorunların iletilmesi için vatandaşlarımız ‘186 Alo Elektrik’ hattını arayabilirler” denildi.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 22:45:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?