20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Lodos deniz ulaşımını vurdu

KUŞADASI'NDA ŞİDDETLİ LODOS

Kuşadası'nda etkili olan lodos, deniz trafiğini olumsuz yönde etkiledi. Kuşadası Liman Başkanlığı, şiddetli lodos nedeniyle tekne ve yatların denize açılmasını yasakladı.

Yılbaşı tatili nedeniyle konaklama sektöründe yüzde 90 doluluk oranını yakalayan Kuşadası'nda öğle saatlerinde kısa süreli yağan şiddetli yağmurla birlikte etkili olan lodos, günlük yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Şiddetli dolu ve arkasından başlayan yağmur, yılbaşı tatili için Kuşadası'nda bulunanları da hazırlıksız yakaladı. Yağmurun ardından tekrar açan güneş ise yılbaşını Kuşadası'nda geçiren tatilcilere ilginç bir gün yaºatt?.

Kuºadas? Körfezi'nde gün boyu devam eden lodos, en çok balıkçıları etkiledi. Tekneleriyle denize açılan birçok balıkçı, fırtına sebebiyle ağlarını denizde bırakmak zorunda kaldı. Kuşadası Liman Başkanlığı, lodosun şiddetini artırmasının ardından balıkçı tekneleri ile yatların ikinci bir talimata kadar Kuşadası Körfezi'ne açılmalarını yasakladı. Kuşadası Meteoroloji Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise fırtınanın yarın da etkili olacağı uyarısında bulunuldu.

KUŞADASI'NDA ŞİDDETLİ LODOS
KUŞADASI'NDA ŞİDDETLİ LODOS
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2010 Cumartesi 19:50:05
Güncelleme :2 Ocak 2010 Cumartesi 22:59:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?