18
Mayıs
2024
Cumartesi
AYDIN

Lokma döktürdü oy istedi

AK Parti Aydın Belediye Başkan Adayı Mustafa Ancın, TOKİ'de partisinin düzenlediği lokma döküm programına katıldı. Programda büyük ilgi gören AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Ancın, burada vatandaşlara kendi elleriyle lokma dağıttı.

TOKİ sakinlerine, anons aracı üzerinden seslenen Mustafa Ancın, "Dün TOKİ'yi nasıl getirdiysek, yarın da hizmetlerin daha fazlasını belediyeye gelince getireceğiz göreceksiniz. Birileri sizi kandırmasın aman dikkat edin sevgili Aydınlılar. Oyunuzu hak edene verin, hizmet edeni onurlandırın" diye konuştu.

Daha önce belediye başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Aksu ve İlhami Ortekin'i de üstü kapalı olarak eleştiren AK Parti adayı Mustafa Ancın, "Bugün birileri size gelip uçuk kaçık vaatlerde bulunabilirler. Birileri de yalanlarla dolanlarla sizi kandırmaya çalışabilir. Biz hiçbir zaman yalan söylemedik, bundan sonra da söylemeyeceğiz. Fakat şu bilinmelidir ki, TOKİ'ye gelecek olan hizmetleri sadece AK Parti belediyecilik anlayışı getirebilir. Başkalarının pembe vaatlerine sakın kanmayın. Onlar bunu söylerken samimi değiller. Soruyorum onlara daha önce neredeydiniz beyler? Neredeydiniz" dedi.

‘Şehre asılan pankartlarla, bastırılan broşürlerle vaatlerini açıklamakla halkın gözünü boyamaya çalışanlar 29 Mart'ta hak ettikleri cevabı alacaktır’ diyen Mustafa Ancın, "Biz AK Partiyiz. Biz Türkiye'nin partisiyiz. Sizlerin de büyük düşünmesi gerekiyor. Yarınlarınızı düşünerek, çocuklarınızı düşünerek sandık başında size eziyet edenleri unutmadan oyunuzu atın. Ramazan ayında suyunuzu kesenleri sakın ama sakın unutmayın. Biz göreve geldiğimizde göstermelik değil, her zaman sizlerin arasında olacağız bu böyle biline" diye konuştu.

TOKİ'deki çocukları da sevindiren Mustafa Ancın, burada yaklaşık 500 kadar da oyuncak dağıtarak miniklerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 13:53:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?