20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Merak canından edecekti

Aydın’ın Söke ilçesinde meydana gelen trajikomik olayda 1 kişi yaralandı. Dışarıdan gelen gürültünün sebebini öğrenmek için dışarıya koşan şahıs, az kalsın altında kalarak canından oluyordu.


Olay, dün gece 00.45 sıralarında Söke merkez Konak Mahallesi Boğaziçi Sokak ile Bakcan Sokağın kesiştiği noktada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; M.U. (28) yönetimindeki 09 S 9304 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce sokağın köşesindeki kaldırıma ve daha sonrada sokağın köşesindeki evin duvarına çarptı. Çarpma neticesinde çıkan şiddetli gürültünün nedenini öğrenmek isteyen ev sahibi Polat Yürkan (48), dışarıya koştu. Şaşkınlık içinde ne olduğunu anlamaya çalışan Yürkan, sürücü M.U.’nun aracı geriye kaçırmasıyla ikinci bir şok daha yaşadı. Geriye gelen aracın altında kalan şahıs kazada yaralanırken, ölmekten son anda kurtuldu.


Yurt dışında yaşadığı ve izinli olarak Söke’ye geldiği öğrenilen Polat Yürkan, kazayı bacak ve ayaklarında sıyrıklarla atlatırken, olay yerine gelen 112 Acil Servis ile Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polat Yürkan’ın durumunun iyi olduğu, kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

..
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2008 Cumartesi 16:05:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?