20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Mezarlıklara Ramazan bakımı

MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIRLANIYOR

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde kentteki bayram hazırlıklarını hızlandıran Nazilli Belediyesi, mezarlıkların bakımlarını yaptı.

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde Nazilli'de bulunan Evranlı, Eğriboyun, Manhanlı ve Arslanlı mezarlıklarında, mezarlıkların içinde ve çevresindeki kurumuş otların temizlenmesi ve süpürülmesi çalışmaları başladı.

Mezarlıkların yıl boyunca bakımının yapıldığını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, çalışmalar hakkında verdiği bilgide; “Belediyemizin Park Bahçe Müdürü Hülya Sungur ve Park bahçe elemanlarının Ramazan Bayramı öncesinde başlattıkları çalışmalar ile mezarlıklarımızın ihtiyaçlarını belirliyoruz. Ekiplerimiz tarafından mezarlıklar içindeki kuruyan otlar ve kuruyan ağaç dalları temizlenerek, dikenler ve yabani otlar kesiliyor. Ekiplerimiz mezarlıklarımızın modern bir görünüme kavuşmasını sağlayarak halkımızın mezar ziyaretlerini sorunsuz geçirmeleri için ellerinden geleni yapıyor. Ziyarete gelen vatandaşlarımızın her türlü şikayetlerini belediyemize bildirmelerini rica ediyoruz. Halkımızın isteklerini ve önerilerini dikkate almaktayız” dedi.

Yaptırdıkları çalışma ile vefat edenlerin huzur içinde mezarlarında yatmalarını ve halkında daha bakımlı ve temiz bir mezarlıkta ziyaretlerini gerçekleştirebilmelerini sağlamayı amaçladıklarını belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ”Dört mezarlıkta başlattığımız çalışma sürüyor, kısa süre içinde temizlik çalışmasını tamamlayacağız” dedi.

Nazilli Belediyesinin yaklaşan Ramazan ayı ve Bayram öncesinde mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışması yaptırması, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIRLANIYOR
MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIRLANIYOR
MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIRLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2010 Çarşamba 13:13:00
Güncelleme :28 Temmuz 2010 Çarşamba 14:46:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?