30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

MHP Kuşadası adayını belirledi

Partilerde yerel seçim hazırlıkları sürerken, Kuşadası’nda partilerin belediye başkan adayları da birer birer belli olmaya başladı. DSP’den Engin Berberoğlu’nun resmen Kuşadası Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasının ardından, MHP’de Kuşadası’ndaki Belediye Başkanı adayını açıkladı. Bir süre önce AK Parti’den istifa ederek, MHP’ye geçen ve aday adayı olduğunu belirten Eski Kuşadası Belediye Başkan Vekili ve Belediye Meclis Üyesi Abdullah Sarı, MHP’nin resmi Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.


MHP Kuşadası İlçe Başkanı Cemal Sarı, yerel seçimlerle ilgili yoğun bir çalışma dönemine girdiklerini belirterek, Kuşadası’nda belediye başkan adaylarının daha önce aday adaylığını açıklayan Belediye Meclis Üyesi Abdullah Sarı olduğunu söyledi. MHP’nin Kuşadası’nda çok güçlü bir potansiyeli olduğuna dikkati çeken İlçe Başkanı Cemal Sarı, “ Genel seçimlerde ortaya koyduğumuz bu potansiyeli yerel seçimlerde de sandığa yansıtmak için çalışmalarımıza başladık. Partimizin kesinlikle belediye başkan adayı Abdullah Sarı’dır. Bu konuda genel merkezimizin de onayını aldık. Belediye Meclis Üyelerimizin de yer alacağı kadromuzu ise Ağustos ayı içerisinde açıklayacağız. Hedefimiz Kuşadası’nda Belediye Başkanlığı’nı kazanmak” dedi.


MHP’nin Kuşadası Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Belediye Meclis Üyesi Abdullah Sarı da Kuşadası’nın kangren halini alan sorunlarının çözümü için yönetime talip olduklarını belirterek, “ Halkla bütünleşen ve halktan kopmayan, sorunlara kalıcı çözümler getiren bir belediye yaratacağız. Bunun için önümüzdeki yoğun süreçte halkımıza yapacağımız çalışmaları kapı kapı dolaşarak anlatacağız” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2008 Pazartesi 13:04:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?