31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

MHP olay pankartı indirdi

MHP OLAY PANKARTI İNDİRDİ

MHP Aydın il binasından olaylı bir şekilde indirilen ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Aydın mitingi sırasında yeniden asılan pankart, AK Parti İl Teşkilatı’ndan gelen talep üzerine MHP’liler tarafından indirildi.

MHP il binasına ikinci kez asılan pankartın indirilmesinin ardından bir açıklama yapan MHP Aydın İl Başkanı Hasan Muti, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Aydın'da gerçekleştirdiği miting öncesinde daha önce tartışmalara neden olan pankartın partililerden gelen yoğun talep üzerine MHP il binasına tekrar asıldığını anımsattı.

Olumlu bir havada gerçekleşen mitingin ardından AK Parti’den gelen talep üzerine pankartı kaldırma kararı aldıklarını açıklayan Muti, “Aydın’da gerginliklere neden olan pankart partililerimiz ve vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep nedeniyle tekrar asılmıştı. Aydın kamuoyunda oluşan siyasi gerilimin artık devam etmesini istemiyoruz. Başbakan Erdoğan'ın yarın Aydın’da yapacağı miting öncesi Aydın Valiliği’nden veya AK Parti Aydın İl Başkanlığı’ndan talep gelirse pankartı indireceğimizi söylemiştik. AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay'ın ricası üzerine pankartı kaldırdık. Aynı pankartı yeniden asmayı düşünmüyoruz ancak referandum sürecinde başka pankartları il binasına asacağız. Pankartı indirerek siyasi gerilimden yana olmadığımızı gösterdik” şeklinde konuştu.

MHP Aydın il binasına asılan “Sen açıldıkça analar ağlıyor” pankartı Aydın uzun süren tartışmalara neden olmuştu. Parti binasından olaylı bir şekilde indirilen pankart, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Aydın mitingi sırasında biraz daha genişletilerek yenide asılmıştı.

MHP OLAY PANKARTI İNDİRDİ
MHP OLAY PANKARTI İNDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2010 Çarşamba 11:52:02
Güncelleme :4 Ağustos 2010 Çarşamba 11:57:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adalı IP: 95.149.234.xxx Tarih : 5.08.2010 01:41:11

DANSÖZ LÜK YAPMAYIN...YA İNANDIĞINIZ BİR ŞEYİ YAPIN ..YA DA İNAN MIYOR SANIZ YAP MAYIN...!!!! BU  PANKART BENCE TAM OTURAKLI KÖKÜNE KADAR DOĞRU İFADELERİ  HALKIN DUYGULARINI YAN SEDEN VESİLDİR .... YOK BİLMEM KİM GELİYORMUŞ DA PANKARTI İNDİRİLMESİ İCİN RİCA EDİLMİŞ ...KATİYEN İNDİRİLMEMESİ GEREKİR...BÖYLE İRADESİZLİK OLMAZ......