20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

MHP'de seçim hazırlıkları

Aydın'da 18 Mayıs 2008 Günü yerel seçim startını veren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Teşkilatı çalışmalarına devam ediyor. Partilerine olan teveccühün her geçen gün arttığını ve MHP'nin söylemlerindeki haklılığının her geçen gün tek tek ortaya çıktığını kaydeden İl Başkanı Hasan Muti, "Yaşanan olayların reçetesi MHP'de ve MHP en fazla ihtiyaç duyulan partidir" dedi.


Halkın ve özellikle ülke gençliğinin her geçen gün öz kültüründen, milli ve manevi değerlerinden hızla uzaklaştırıldığını, özellikle Batı ve Avrupa Birliği (AB) özentisinin zarar verici boyutlara ulaştığını ifade eden MHP Aydın İl Başkanı Hasan Muti iktidarı eleştirdi. Son olarak TRT kanununda, yabancı dilde yayın yapılması ile ilgili değişikliği de eleştiren MHP Aydın İl Başkanı Hasan Muti, açıklamasında "Milli ve manevi değerlerimiz yıpratılmakta, milli olan her şeyimiz, destanlarımız, kutsallarımız aşağılanmakta, hor ve küçük görülmektedir. Hükümetin yaptığı değişik yanlışlar nedeniyle ülke insanımızın geleceği ipotek altına alınmaktadır. Maalesef çözüm ve çareler dışardan aranmaktadır. Bununla birlikte aile bağları zayıflatılmakta, ahlaki suçlar alenen ve edepsizce işlenmekte, sosyal şiddet artmakta, töre-ağa dizileri, pop star gibi gayri ahlaki programlar milli ahlakımızı zedelemekte ve hızla insanımız Türk kimliğinden uzaklaştırılmaya ve uyutulmaya çalışılmaktadır" dedi.
Artan terör olaylarının da Milli Birlik ve bütünlüğümüzü tehdit etmeye başladığını ve teröre karşı daha etkin tedbirlerin alınması gerektiğini kaydeden Muti, genel anlamda artan ağır ekonomik şartlar nedeniyle ülke insanının zor duruma düşürdüğünü ve MHP'ye duyulan ihtiyacın her geçen gün arttığını iddia etti.

..
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 11:24:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
EFE09 IP: 85.127.210.xxx Tarih : 5.06.2008 03:19:31

Reis oraya yerlestirilen dogulularin %99 unun terörist  oldugunu raporla sana bildirenler oldu o zaman ne yaptiniz? Söke Incirliova Nazilli Sazliköy Kusadasi resmen isgale ugrarken uyudunuz degilmi? Ben 23 senelik ülkücü olarak kendi memleketimin politikasindan memnun degilim! Maalesef sirf terörist doldurdunuz o güzel AYDIN imin her kösesini!!!