31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

MHP’li kadınlar anneleri unutmadı

MHP’Lİ KADINLARDAN ‘ANNELER GÜNÜ’ ZİYARETLERİ

MHP Kadın Kolları Aydın İl Başkanı Serap Cambazoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ‘Anneler Günü’nde anneleri yalnız bırakmadı.

MHP Kadın Kolları Aydın İl Başkanı Serap Cambazoğlu başkanlığındaki MHP Kadın Kolları Aydın İl Teşkilatı üyeleri ‘Anneler Günü’ nedeniyle sabah saatlerinde ilk olarak Aydın Zübeyde Hanım Doğum Evi’nde yeni doğum yapan anneleri, hasta yakınları ve hastane çalışanları ziyaret ederek karanfil dağıttı. İlk Anneler Günü hediyelerini MHP’li bayanlardan olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren çiçeği burnunda anneler, ziyaretleri için MHP’li kadınlara teşekkür etti.

Hastane ziyaretinden sonra Aydın merkeze bağlı Kardeşköy köyünde köylü annelerle bir araya gelen MHP’li kadınlar, köylerin ağır şartlarında annelik yapan köylü kadınları ziyaret ederek hem Anneler Gününü kutladı hem de köylü kadınların sorunlarını dinledi.

Ziyaretleri hakkında bilgi veren Kadın Kolları İl Başkanı Serap Cambazoğlu, “Bu gibi günlerde sadece şehir meydanlarında ve balo salonlarında değil; annelik görevini zor şartlarda yerine getirmeye çalışan köylü kadınlarımızla, yaşadıkları yerleşim alanlarında kutlamayı ve onların unutulmadığını hissettirmek istedik. Ulu Önderimizin ‘Köylü Milletin Efendisidir’ söyleminden yola çıkarak milletimizin asıl kahramanları olan, köylü kadınlarımızla köy meydanında kucaklaşmayı gerçekleştirdik” dedi.

MHP’li kadınların ziyaretinden çok memnun olduklarını belirten Kardeşköylü kadınlar, bugüne kadar ilk kez bir Anneler Günü’nde ziyaret edildiklerini kaydettiler.

MHP’Lİ KADINLARDAN ‘ANNELER GÜNÜ’ ZİYARETLERİ
MHP’Lİ KADINLARDAN ‘ANNELER GÜNÜ’ ZİYARETLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2010 Pazar 15:18:01
Güncelleme :9 Mayıs 2010 Pazar 19:36:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?