20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

MHP'li Vekil'den TOKİ ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Aydın Milletvekili Recep Taner, il genelindeki ziyaret programlarına devam ediyor. Bu dönem Aydın’ın batısından seçilen tek milletvekili unvanına da sahip olan Recep Taner, kendi seçim bölgesinin yanında il genelinde adım atmadık yer bırakmadı.


Dün akşam Aydın merkez Kadıköy yakınlarında yeni kurulan 600 dairelik TOKİ evlerinde yaşayan vatandaşları ziyaret eden MHP Aydın Milletvekili Recep Taner, yaklaşık 2 bin kişinin ikamet ettiği konutlarda yaşayanların sorunlarını dinledi. Site bahçesinde düzenlenen toplantıya MHP Aydın Milletvekili Recep Taner’in yanı sıra MHP Merkez İlçe Başkanı Mukadder Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile site sakinleri katıldı.


TOKİ’de şu anda yaklaşık 2 bin kişinin yaşadığını belirten site sakinleri, bir belde kadar nüfusun burada yaşamasına rağmen yol, okul, sağlık ocağı, alışveriş merkezi, camii ve güvenlik gibi çeşitli sıkıntıları olduğunu belirttiler. En büyük sıkıntılarından biri olan sağlık evinin, kapıcı dairelerinden birisinde geçici olarak hizmet alınması konusunda yapılan girişimden de bir sonuç alınamadığını belirten TOKİ sakinleri sıkıntılarını bir raporla ilgililerle ilettiklerini söylediler.


Güvenlik sıkıntılarının ise tam bir çözümsüzlük içerisinde olduğunu belirten TOKİ sakinleri “Hırsızlık olayları had safhada olmasına rağmen bölgenin hangi kolluk kuvvetine ait olduğu belli değil. Polise gidiyoruz, jandarma bölgesi deniyor. Jandarmaya gidiyoruz polis bölgesi deniyor. Güvenlik sorunumuzun bir an önce çözülmesini istiyoruz” dediler.


Site sakinleri ayrıca yaşadıkları yol sorununu da belediyenin bir an önce çözmesini istediler.


Yaşanan sorunları birinci ağızdan duymak için bu ziyareti gerçekleştirdiğini belirten MHP Aydın Milletvekili Recep Taner sorunların çözümünün takipçisi olacağını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 12:40:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?