20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

MHP’nin beklediği karar çıktı

MHP’NİNİSTEDİĞİ KARAR VALİLİK’TEN ÇIKTI

Aydın’da günlerdir tartışma konusu olan MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin miting yeri belirlendi. Aydın Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü tarafından MHP’nin İstasyon Meydanı’nda miting yapmasına izin verdi.

Aydın Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “MHP Aydın İl Teşkilatı tarafından 01 Ağustos’ta İstasyon Meydanı’nda Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin miting yapması için müracaatları oldu. Yapılan değerlendirme sonucu MHP’nin mitingini İstasyon Meydanı’nda yapması uygun bulunmuştur” dedi.

“BUNDAN İYİSİ OLMAZ”

Karardan mutlu olduklarını ve nasılsınız sorusuna ‘Bundan iyisi olmaz’ diye cevap veren MHP Aydın İl Başkanı Hasan Muti’nin ve partililerin karardan son derece memnun oldukları gözlendi. İstasyon Meydanı’nda gerçekleşecek olan miting ile pankart krizi nedeniyle gergin olan tabanın yumuşatıldığını ve kaydeden İl Başkanı Hasan Muti, “Biz MHP olarak devletimizin ve hukukun verdiği kararlara saygılıyız. Hukuka uygun davranışlara diyebileceğimiz hiçbir şey yok. Biz hukuka güveniyoruz. Talebimiz İstasyon Meydanı idi. Hiçbir gerilim olmadan mitingimizi ve Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yi 1 Ağustos’ta İstasyon Meydanı’nda ağırlayacağız. Herkesi bu mitinge davet ediyoruz” dedi.

Aydın yaklaşık 2 haftadır gergin olan ortam, bu kararla yumuşamış oldu.

MHP’NİNİSTEDİĞİ KARAR VALİLİK’TEN ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2010 Cuma 17:58:00
Güncelleme :30 Temmuz 2010 Cuma 18:05:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?