20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Minik öğrenciler doyasıya eğlendi

Aydın’ın Nazilli ilçesinde düzenlenen “2009’a Merhaba Partisi’nde” bir araya gelen anaokulu öğrencileri doyasıya eğlendi.

Nazilli Latife Hanım Anaokulu ve Nazlı Kız Anaokulu’nun ev sahipliğinde Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Nazilli, Karacasu, Kuyucak ve Bozdoğan ilçelerinde bulunan anaokullarından 400’ü aşkın öğrenci ve öğrenci velileri katıldı.


2008’e elveda 2009’a merhaba sloganıyla düzenlenen etkinliğin çocuklar için çok güzel geçtiğini ifade eden Nazilli Latife Hanım Anaokulu Müdiresi Hilal Pamukoğlu, “Nazilli ve çevre ilçelerdeki kardeş ve bağımsız anaokullarımızdan gelen yaklaşık 400 öğrencimiz ve 200 civarındaki velimizle çok güzel bir gün geçirdik. Dostluk, dayanışma ve kaynaşma amaçlı bu geceyi erken düzenlemekteki amacımız çocuklarımızın yılbaşı gecesini anne ve babaları ile geçirmelerini sağlamaktı. Geçtiğimiz ay içerisinde düzenlediğimiz hayvanat bahçesi gezisi ve tiyatro etkinliğimiz çok güzel geçmişti. Bundan sonra da bu tür etkinlikleri artırarak sürdürecek ve çocuklarımızın kaynaşmalarını, yeni yeni şeyler öğrenmelerini sağlayacağız” dedi.


Yeni yıla merhaba partisinde bir araya gelen yüzlerce anaokulu öğrencisi, Gurup Orkestra Dostlar’ın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla doyasıya eğlendi. Kendileri için hazırlanan 9 katlı pastayı hep birlikte kesen öğrenci ve öğretmenler; kesilen pastayı misafirlerine ikram etti. Palyaço ve canlı müzik eşliğinde çeşitli oyunlar oynayan minik öğrenciler, sırayla ezberledikleri şiirleri arkadaşlarına okudu.

İha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 13:43:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?