20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Minikler hem güldürdü hem düşündürdü

Koçarlı İlçesine bağlı Esentepe İlköğretim Okulu öğrencileri yıl sonu gecesi düzenledi. Bu yıl ikincisi düzenlenen geceye, Garnizon Komutanı Mustafa Taş, Belediye Başkanı Cengiz Şen, Emniyet Amiri Muharrem Çiftçi, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Esen, köy muhtarları, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.


Öğrenci velileri ve köy muhtarlığının katkıları ile düzenlenen ve şenlik havasında gerçekleşen mezuniyet gecesinde tüm davetlilere yörenin meşhur yemeği keşkek ikram edildi. Her öğrencinin hünerini sergilediği gecede, piyes, halk oyunları gösterisi ve mini konserler davetlilerden büyük alkış aldı.

Yıl sonu gecesinde konuşan Esentepe İlköğretim Okulu Müdürü Ramazan Balcı, geceyi hazırlamaktaki amaçlarının okulda ve köyde var olan birlik ve beraberliği,kardeşliği, dostluğu pekiştirmek olduğunu belirtti. Balcı “Öğrencilerimizin okul sıralarında bir çok hayalleri, istekleri, beklentileri var. Bütün bunları adım adım gerçekleştirecek olanlar yine kendileridir. Bizlere düşen onlara destek olmak istedikleri ve hak ettikleri fırsatları onlara sunmaktır. Bizler de bu gayret içinde ve yüklendiğimiz sorumluluğumuzun bilinci içindeyiz. Kitap okuyan, yazan, araştıran, düşünen, düşündüğünü ifade edebilen, sorgulayan ve üreten nesiller yetiştirme gayretindeyiz. Bizi çalışmalarımızda yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.


Yediden yetmişe tüm köylülerin katıldığı yıl sonu gecesi adeta şenlik havasında geçti. Minikler değişik skeçlerle büyüklere çeşitli mesajlar da verdiler.

..
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2008 Cumartesi 15:39:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?