20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Miniklerin kura heyecanı

Aydın Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulunda İlköğretim birinci sınıfına başlayacak olan 156 öğrenci ve velisi kura ile sınıf ve öğretmenlerini seçti.


Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen kura çekimi Milli Eğitim Müfettişi Tuncer Özer, Okul Müdürü Ali Kemal Çetinkaya ve Müdür başyardımcısı Cemil Koç’un nezaretinde yapıldı. Okula yeni başlayacak minik öğrencilerin velileri kura çekilişini yaparken minik öğrencilerde sınıflarının ve öğretmenlerinin belirlendiği kurayı heyecanla izlediler.


Okula yeni başlayacak olan 156 öğrencinin velisinin yanı sıra ilköğretim birinci sınıfları okutacak olan öğretmenler de hangi zaman dilimleri arasında eğitim vereceklerinin kura çekimini yaptılar. Birinci sınıf öğrencilerinin sınıf , öğretmen ve eğitim zamanı kuralarının çekilmesinin ardından Milli Eğitim Müfettişi Tuncer Özer ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Ali Çetinkaya okula yeni başlayacak olan öğrencilere hem çekilen kuraların hem de yeni ders yılının hayırlı olmasını dilediler.
Kura çekilişine katılan veliler de kura çekilişinin Milli Eğitim Müfettişinin nezaretinde yapılmasından büyük bir memnuniyet ve rahatlık duyduklarını belirtip kafalarında hiçbir kuşku kalmadığını vurguladılar.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 11:36:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?